La meua
recepta, una mica adaptada a la seva del llibre perquè he utilitzat les
verdures que tenia a casa en aquell moment.
Ingredients.
1 tassa de
quinoa (a mi m’agrada barrejar de diferents tipus: roja, negra...)
½ primentó roig escalivat
1 tassa de brocoli
al vapor
½ tassa de
shitake saltejats
1 tassa de
carabassa cuita al forn
½ tassa de
coco ratllatç
¼ tassa de caldo de verdura
3 fulles de
llorer
Sal
Pebre negre
Preparació:
Netegem la
quinoa amb aigua abundant i la posem a coure amb dues tasses d’aigua i les
fulles de llorer.
Una vegada
cuita l’escorrem bé.
A una paella
posem lo caldo de verdura i quan estigue ben calent afegim els verdures i
gairebé tot lo coc (ne guardarem una mica per a decorar lo plat). Bàsicament és
com saltejar/escaldar les verdures per a que recuperen l’escalfor abans de
posar-les al plat. Però és un plat que fred també està molt bo.
Salpebrem.
Servim lo plat
amb la quinoa a la base, damunt la verdura i per sobre una miqueta més de coco
ratllat.
Te quedo estupendo este plato :-))
ResponElimina1 saludito