300g arròs
750ml caldo
verdures
4 alls
porros mitjans
6 carxofes
de Benicarló
1 tros de
parmesà
Sal
Oli d’auliva
Pebre negre
Preparació:
Netegem bé
los porros i los tallem a trossets. Posem un xorro d’oli a la cassola i los
saltegem.
Netegem les
carxofes i les tallem a trossos. Les afegim a la cassola. Salpebrem i continuem
saltejant.
Acalentem lo
caldo de verdura.
Afegim l’arròs
a la cassola, salem i saltegem una mica. Anem afegim caldo poc a poc, anem
remenant i coent l’arròs.
Tallem lo formatge
parmesà a trossos.
Quan veiguem
que a l’arròs li quede poc per a estar cuit, afegim lo parmesà i remenem bé.
Als 2 minuts apaguem lo foc i dixem reposar uns 3.
Servim
acabat de fer.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada