13/2/20

Risotto d'alls porros i carxofes



Ingredients:
300g arròs
750ml caldo verdures
4 alls porros mitjans
6 carxofes de Benicarló
1 tros de parmesà
Sal
Oli d’auliva
Pebre negre

Preparació:
Netegem bé los porros i los tallem a trossets. Posem un xorro d’oli a la cassola i los saltegem.


Netegem les carxofes i les tallem a trossos. Les afegim a la cassola. Salpebrem i continuem saltejant.


Acalentem lo caldo de verdura.
Afegim l’arròs a la cassola, salem i saltegem una mica. Anem afegim caldo poc a poc, anem remenant  i coent l’arròs.




Tallem lo formatge parmesà a trossos.


Quan veiguem que a l’arròs li quede poc per a estar cuit, afegim lo parmesà i remenem bé. Als 2 minuts apaguem lo foc i dixem reposar uns 3.


Servim acabat de fer.

 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada