16/2/20

Bacalao ajoarriero zaragozano


I aquest tercer domenge de mes mon anem més propet, a Zaragoza amb un dels seus plats tradicionals que agrada a tota la família gràcies a Cocinas del Mundo.

Ingredients:
4 lloms d’abadejo salat
6 ous
2 pataques
1 ceba
2 dents d’all
Oli d’auliva
Sal
Julivert

Preparació:
Posem a dessalar l’abadejo la nit ans. Li canviem l’aigua tres vegades durant lo procés.
Una vegada dessalat, lo desmollem.
Pelem los alls i los trinxem. Fem lo mateix en la ceba.
Posem un xorro d’oli a la apella i los sofregim una mica.


Pelem les pataques i les tallem a trossos. Les afegim al sofregit i anem coent poc a poc fins que queden tendres.


Afegim l’abadejo, i remenem bé. Corregim de sal.


Batem los ous i los afegim a la paella. Remenem i servim acabat de fer amb una mica de julivert picat al damunt.




Si voleu vore més receptes típiques de Zaragoza, només cal que cliqueu aquí.





4 comentaris:

  1. Esta receta estaba entre mis opciones y la he dejado en pendientes porque es una maravilla, te ha quedado de 10! Feliz domingo!

    ResponElimina
  2. Soy fan del bacalao y esta receta no me la voy a perder.
    Besos y nos vemos en Argentina.
    Nieves

    ResponElimina
  3. m´he posat a babejar només de veure la foto...ha d'estar impresionant!! un petonàs!

    ResponElimina
  4. A mi marido se la hago esta misma noche que tengo bacalao ya desaladito y todo, je je.

    Bss

    Elena

    ResponElimina