Estem a setembre i Cooking the Chef mos porta la repesca de l’estiu. Lo mes passat vaig participar amb una Crema de gentilles al curry del chef Dani García i aquest vos proposo un postre ben fàcil i fàcil d’adaptar per tots los gustos de Alma Obregón.
Aquí teniu
la meua versió. En les quantitats vos sortirà per a 4 racions, com sempre, així
que si ho voleu allargar per amés persones, només cala anar multiplicant.
Ingredients:
1 alvocat
gros
30g cacao
25ml xarop atzavara
(a la recepta original, lo doble)
30ml llet
avena (o ametlla)
25ml oli de
coco
Per a
decorar al gust: sèsam garrapinyat, festucs crus, gotes de xocolata al 85%
Preparació:
Pelem l’alvocat
i lo posem al processador d’aliments que tingueu amb lo xarop d’atzavara i l’oli
de coco. Jo he utilitzat la cuba gran de la Magimix Cook Expert. Triturem 30s.
Afegim lo cacao. Triturem 30s.
Afegim la llet d’avena i triturem 30-40s fins que los ingredients estiguen ben integrats.
Ho posem en
motlles individuals on ho haguem de servir, ho tapem i guardem a la nevera fins
al moment de consumir.
Decorem amb allò que mes mos agrade i a gaudir!
I aquí teniu l’enllaç vídeo de la recepta original de Alma Obregón.
Gràcies per aquesta recepta tan interesant de la repesca...no sempre es fàcil trobar opcions per persones que necessiten un altre tipus de receptes i que, siguin tan apetitoses com ho son per nosaltres. I la teva imatge primera, fa que entrin ganes de mossegar-lo.
ResponElimina