5/9/22

Mousse de chocolata vegana

 


Estem a setembre i Cooking the Chef mos porta la repesca de l’estiu. Lo mes passat vaig participar amb una Crema de gentilles al curry del chef Dani García i aquest vos proposo un postre ben fàcil i fàcil d’adaptar per tots los gustos de Alma Obregón.

 

Aquí teniu la meua versió. En les quantitats vos sortirà per a 4 racions, com sempre, així que si ho voleu allargar per amés persones, només cala anar multiplicant.

 

Ingredients:

1 alvocat gros

30g cacao

25ml xarop atzavara (a la recepta original, lo doble)

30ml llet avena (o ametlla)

25ml oli de coco

 

Per a decorar al gust: sèsam garrapinyat, festucs crus, gotes de xocolata al 85%

 

Preparació:

Pelem l’alvocat i lo posem al processador d’aliments que tingueu amb lo xarop d’atzavara i l’oli de coco. Jo he utilitzat la cuba gran de la Magimix Cook Expert. Triturem 30s.



Afegim lo cacao. Triturem 30s.

Afegim la llet d’avena i triturem 30-40s fins que los ingredients estiguen ben integrats.

Ho posem en motlles individuals on ho haguem de servir, ho tapem i guardem a la nevera fins al moment de consumir.

Decorem amb allò que mes mos agrade i a gaudir!


Si voleu vore més receptes d’altres chefs fets per bloggers, visiteu: Cooking the Chef.

I aquí teniu l’enllaç vídeo de la recepta original de Alma Obregón.

 

1 comentari:

  1. Gràcies per aquesta recepta tan interesant de la repesca...no sempre es fàcil trobar opcions per persones que necessiten un altre tipus de receptes i que, siguin tan apetitoses com ho son per nosaltres. I la teva imatge primera, fa que entrin ganes de mossegar-lo.

    ResponElimina