Una versió del coc de la iaia.
Ingredients:
(per a una
llanda menuda)
3 ous
1 tassa
beguda vegetal (jo he utilitzat ametlla)
2C pasta
dàtils
2 tasses
farina avena
¼ tassa oli
d’auliva
9g llevat en
pols
6-7 maçanes
de l’agredolç
Canyella en
pols
Preparació:
Precalentearem
lo forn a 180º.
Fem la massa tot barrejant los ous, l’oli d’auliva, la pasta de dàtils
i la beguda vegetal.
Afegim la farina poc a poc fins aconseguir la massa del coc.
Posem un tros de paper vegetal
a la llanda i escampem la massa.
Rentem i tallem els maçanes a trossets. Les maçanes de l’agredolç si són eco i de casa solen ser irregulars, amb cops i potser fins i tot algun habitant, així que farem els trossets una mica doblets tots depenent de cada maçana i la seva mida.
Col·locarem los trossets damunt la massa.
Ho posarem al forn uns 30 minuts o fins que veiguem que la massa i les maçanes estan cuites.
Traurem del forn, dixarem gelar i servirem en una mica de canyella en pols per sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada