1/9/22

Coc de maçana de l’agredolç (sense gluten)

 



Una versió del coc de la iaia.

Ingredients:

(per a una llanda menuda)

3 ous

1 tassa beguda vegetal (jo he utilitzat ametlla)

2C pasta dàtils

2 tasses farina avena

¼ tassa oli d’auliva

9g llevat en pols

6-7 maçanes de l’agredolç

Canyella en pols

 

Preparació:

Precalentearem lo forn a 180º.

Fem la massa tot barrejant los ous, l’oli d’auliva, la pasta de dàtils i la beguda vegetal.


Afegim la farina poc a poc fins aconseguir la massa del coc.

Posem un tros  de paper vegetal a la llanda i escampem la massa.

Rentem i tallem els maçanes a trossets. Les maçanes de l’agredolç si són eco i de casa solen ser irregulars, amb cops i potser fins i tot algun habitant, així que farem els trossets una mica doblets tots depenent de cada maçana i la seva mida.

Col·locarem los trossets damunt la massa.

Ho posarem al forn uns 30 minuts o fins que veiguem que la massa i les maçanes estan cuites.

Traurem del forn, dixarem gelar i servirem en una mica de canyella en pols per sobre.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada