Ingredients:
400g
bajoques
1dl cervesa
2 ous
½ llimona
125g farina
de blat
1C oli d’auliva
Sal
Pebre
Oli per a fregir
(auliva)
Preparació:
Preparem la
tempura tot barrejant la farina, la cervesa, lo suc de la llimona, l’oli d’auliva
i la sal i pebre al gust.
Després
afegim los ous i acabem de barrejar bé.
Ho dixem
reposar uns 30 minuts a la nevera.
Netegem bé
les bajoques i les tallem a bastonets.
Posem aigua
a bulli i escaldem les bajoques uns 3 minuts. Escorrem bé.
Barregem les
bajoques amb la massa.
Posem oli d’auliva
a la paella i quan estigue ben calent anem fregint los bastonets. Los traiem
del foc i anem posant a un bol a sobre d’un paper de cuina per a traure l’excés
d’oli.
I ja los
podem servir acabats de fer acompanyats d’allò que més mos apetixque. En aquest
cas jo he triat una mostassa amb pinya.
Una tempura
molt bona!
visca els pica-pica sans i bons, has fet una tria magnífica, s'haura de provar!!
ResponEliminaun petonet
Que curioso este plato de verdura que estará muy rico. besinos
ResponEliminaEs buena idea para las habicholillas. Un beso.
ResponEliminaEstupenda elección, me encanta la tempura y con judías verdes es super original.
ResponEliminaBss
Que tempura mas rica chica, me encanta, te ha quedado super crujiente y muy apetecible.
ResponEliminaBesos y nos vemos en Quito!
Nieves
No le tengo el punto bien cogido a la tempura, pero tengo que practicar y esta receta es perfecta para ello. ¡Muy buena elección!
ResponEliminaBss
Elena
Nenaaaaaaaaaaa me encanta! Me parece un acompañamiento ideal y con esa salsita para mojar de 10!
ResponElimina¡Así sí me gustan a mí las judías! jajaja
ResponElimina