Ingredients:
200g arròs
300g bledes
2C pols de
ceps
750ml caldo verdura
½ ceba
1 pesteta
Sal
Oli d’auliva
Prebre negre
Parmesà
Preparació:
Pelem i
tallem la ceba a trossets. Posem un xoro d’oli a la cassola i la sofregim.
Netegem bé
les bledes i les tallem a trossos. També la pesteta. Ho afegim a la cassola i
sofregim.
Afegim l’arròs.
Saltegem una mica i tirem lo caldo de verdura a poc a poc. Anirem afegint segons mos demane l'arròs.
Coem uns 5
minuts i afegim la pols de ceps.
Acabem de
coure l’arròs i quan estigue a punt de beure’s tot lo caldo afegim lo parmesà,
remenem bé, apaguem lo foc i dixem reposar uns 7 minuts.
Servim acabat
de fer.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada