24/1/19

Risotto de bledes amb pesteta i pols de ceps




Ingredients:
200g arròs
300g bledes
2C pols de ceps
750ml caldo verdura
½ ceba
1 pesteta
Sal
Oli d’auliva
Prebre negre
Parmesà

Preparació:
Pelem i tallem la ceba a trossets. Posem un xoro d’oli a la cassola i la sofregim.


Netegem bé les bledes i les tallem a trossos. També la pesteta. Ho afegim a la cassola i sofregim.


Afegim l’arròs. Saltegem una mica i tirem lo caldo de verdura a poc a poc. Anirem afegint segons mos demane l'arròs.



Coem uns 5 minuts i afegim la pols de ceps.


Acabem de coure l’arròs i quan estigue a punt de beure’s tot lo caldo afegim lo parmesà, remenem bé, apaguem lo foc i dixem reposar uns 7 minuts.


Servim acabat de fer.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada