Un coc fàcil
de fer que queda esponjós. I si no teniu mandarines, amb taronges també queda
molt bo.
100ml suc de
mandarina
150g farina
de força de blat
150g panela
4 ous
25ml oli d’auliva
4g llevadura
en pols
Sal
Opcional per
decorar:
Cacao pur en
pols
Flors comestibles
amb sucre
Preparació:
Fem lo suc
de mandarina.
Precalentem
lo forn.
Separem les
clares dels ous. Muntem les clares a punt de neu.
Barregem los
rovells en la panela, l’oli d’auliva i un polsim de sal.
Barregem la
llevadura amb la farina. Anem barrejant-ho amb la barreja dels ous tot
passant-ho per un colador i tamisant-ho.
Afegim les
clares muntades amb la massa tot barrejant poc a poc.
Untem bé un
motlle amb oli d’auliva.
Posem la
massa al motlle i ho coem al forn a 180º uns 30-40 minuts.
Una vegada
cuit lo desmotllem amb compte. Com que utilitzo oli d’auliva per a que no s’apegue
a vegades s’enganxa, si consumiu mantega, aquesta vos anirà millor. Una vegada
desmotllat lo dixem gelar damunt d’una reixa.
Al damunt li
tirem una mica de cacao pur i unes flors comestibles amb sucre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada