3/2/19

Taralli *Itàlia

Avui mon anem a Italià una altra vegada amb el repte CRI del blog El cajón desastre deMaggie. Per al repte salat mos ha proposat una recepta de la regió de Puglia: uns bastonets de pa molt bons, los taralli. La recepta clàssica es fa amb fonoll, però com jo ja los havia provat picantets i me van agradar molt, he fet la meua versió amb peperoncino sicilià.

Ingredienti:
1kg di farina (jo he utilitzat farina d’espelta integral)
Un bicchiere di olio di oliva
Un bicchiere di vino bianco
Semi di finocchio selvatico (jo ho he canviat per peperoncino)
Acqua tiepida
Sal

Preparació:
Preparem la massa.
Barregem tots los ingredients a un bol i fem una massa.
O bé amb Magimix: Posem tots los ingredients a l’olla. Programar PAN/BRIOCHE.


Agafem la massa, fem una bola i d’allí anem fent xurrets. Els xurrets els farem a trossets, formarem un cercle i els tancarem.



Posarem aigua a bullir. Anirem posant los taralli a l’olla i cauran al fons.


Una vegada suren damunt de l’aigua los traiem i posem a un plat.




Precalentem lo forn a 220º.
Una vegada tinguem tots lo taralli passats per l’aigua los posem a una llanda de forn amb paper vegetal i los coem. 

Quan veiguem que estan doradets los podem traure.


Dixem gelar i gaudim.
Ideals per a fer un vinet o cerveseta, acompanyar d’allò que vos agrade, berenar o esmorzar a mig matí, per sucar a l’hummus...




3 comentaris:

  1. La verdad Cris es que quiero probarlos tambien picantitos, deben tener su punto! Te han quedado geniales! Muchas gracias por participar guapa!

    ResponElimina
  2. Que ricos los Taralli verdad?
    Te han quedado estupendos con ese color tan bonito.
    Bss

    ResponElimina
  3. Gràcies una vegada més. M'encanta segur les teues receptes

    ResponElimina