Ingredienti:
1kg di
farina (jo he utilitzat farina d’espelta integral)
Un bicchiere
di olio di oliva
Un bicchiere
di vino bianco
Semi di
finocchio selvatico (jo ho he canviat per peperoncino)
Acqua tiepida
Sal
Preparació:
Preparem la
massa.
Barregem
tots los ingredients a un bol i fem una massa.
O bé amb
Magimix: Posem tots los ingredients a l’olla. Programar PAN/BRIOCHE.
Agafem la
massa, fem una bola i d’allí anem fent xurrets. Els xurrets els farem a
trossets, formarem un cercle i els tancarem.
Posarem
aigua a bullir. Anirem posant los taralli
a l’olla i cauran al fons.
Una vegada
suren damunt de l’aigua los traiem i posem a un plat.
Precalentem
lo forn a 220º.
Una vegada
tinguem tots lo taralli passats per l’aigua
los posem a una llanda de forn amb paper vegetal i los coem.
Quan veiguem que
estan doradets los podem traure.
Dixem gelar
i gaudim.
Ideals per a
fer un vinet o cerveseta, acompanyar d’allò que vos agrade, berenar o esmorzar
a mig matí, per sucar a l’hummus...
La verdad Cris es que quiero probarlos tambien picantitos, deben tener su punto! Te han quedado geniales! Muchas gracias por participar guapa!
ResponEliminaQue ricos los Taralli verdad?
ResponEliminaTe han quedado estupendos con ese color tan bonito.
Bss
Gràcies una vegada més. M'encanta segur les teues receptes
ResponElimina