5/2/19

Torrades de llimona màgica



Aquest mes amb Cooking The Chef descobrim un chef nou nacional: Gipsy Chef.
Amb ell, una recepta ben senzilla però molt bona per a un esmorzar o berenar. Ara que és temps de llimones, proveu-ho, ja me contareu.

Ingredients:
Pa d’espelta
Panela
Llimona
Oli d’auliva
Aufapiga (com que no ne tenia de fresca, he utilitzat menta)

Preparació:
La preparació és ben senzilla i he pensat que aquesta vegada millor que mireu lo vídeo, així de passada, també coneixeu al chef.
Si teniu opció de foc com ell fantàstic, sinó jo les he fet a la torradora elèctrica a casa.





11 comentaris:

  1. Jo també vaig fer aquest pa de llimona...no podia perdre-me'l i ha resultat sorprenent! t'ha quedat boníssim!!
    un petó

    ResponElimina
  2. Muy curiosa esta receta y llena llena de sabor. Un buen aperitivo.

    ResponElimina
  3. Sencilla y deliciosa. Qué receta tan resultona, igual que este cocinero. Besos.

    ResponElimina
  4. Seguro que esta buenísimo, desde luego a sencillo no lo gana nadie.

    ResponElimina
  5. Hem coincidit en la recepte!!! Que bo aquest invent ;-) Segur que estava boníssim el teu amb la menta. La meva recepta es una mica diferent, el video es un altre i posa sucre moreno en lloc de panela etc. En qualsevol cas la essencia es la mateixa, un gran descobriment.
    Petons

    ResponElimina
  6. Ha triunfado el pan con limo de, habrá que probarlo.
    Bss

    ResponElimina
  7. Muy rica y resultona esta tostada de pan con limón.
    Bss

    ResponElimina
  8. Yo estoy deseando probarla, me ha parecido muy original.

    Bss

    Elena

    ResponElimina
  9. Això si que es original i amb el que m'agrada la llimona ho tinc que provar, ja ho estic olorant. Petons.

    ResponElimina