Amb ell, una
recepta ben senzilla però molt bona per a un esmorzar o berenar. Ara que és
temps de llimones, proveu-ho, ja me contareu.
Ingredients:
Pa d’espelta
Panela
Llimona
Llimona
Oli d’auliva
Aufapiga (com
que no ne tenia de fresca, he utilitzat menta)
Preparació:
La
preparació és ben senzilla i he pensat que aquesta vegada millor que mireu lo
vídeo, així de passada, també coneixeu al chef.
Si teniu opció de foc com ell fantàstic, sinó jo les he fet a la torradora elèctrica a casa.
Si teniu opció de foc com ell fantàstic, sinó jo les he fet a la torradora elèctrica a casa.
Jo també vaig fer aquest pa de llimona...no podia perdre-me'l i ha resultat sorprenent! t'ha quedat boníssim!!
ResponEliminaun petó
Humm qué rico. Es para repetir seguro
ResponEliminaMuy curiosa esta receta y llena llena de sabor. Un buen aperitivo.
ResponEliminaSencilla y deliciosa. Qué receta tan resultona, igual que este cocinero. Besos.
ResponEliminaSeguro que esta buenísimo, desde luego a sencillo no lo gana nadie.
ResponEliminaHem coincidit en la recepte!!! Que bo aquest invent ;-) Segur que estava boníssim el teu amb la menta. La meva recepta es una mica diferent, el video es un altre i posa sucre moreno en lloc de panela etc. En qualsevol cas la essencia es la mateixa, un gran descobriment.
ResponEliminaPetons
Ha triunfado el pan con limo de, habrá que probarlo.
ResponEliminaBss
Muy rica y resultona esta tostada de pan con limón.
ResponEliminaBss
Yo estoy deseando probarla, me ha parecido muy original.
ResponEliminaBss
Elena
Això si que es original i amb el que m'agrada la llimona ho tinc que provar, ja ho estic olorant. Petons.
ResponEliminaUmmm, qué buena merienda!
ResponEliminaUn beso