Avui vos porto una recepta pa la repesca de chefs de Cooking the Chef. Una recepta del cuiner Dani García, senzilla i fàcil i que segur que agradarà a tos los de casa.
Ingredients:
500g gentilles
2 dents d’all
5g primentó dolç
1 fulla llorer
1 ceba
1 primentó verd
300ml caldo de verdura
1C curry
Oli d’auliva
Sal
Pebre negre
Per a la pastanaga fregida:
2 pastanagues
1C garam masala
2C midó de panís
Sal
Oli d’auliva
Preparació:
Coem les gentilles a la olla inox de la Magimix
Cook Expert en aigua i les dents d’all i la fulla de llorer. Programem: COCCIÓN/ COCCIÓN LENTA 40 min V.0 100º.
Si no tenim robot les coem a una olla normal o bé a la olla exprés.
En acabar de coure-les, les trairem, escorrem i reservem. Traiem les
dents d’all i la fulla de llorer.
Pelem les pastanagues i les ratllem en la cuba mitjana i lo disc de ratllar núm. 4. Si no tenim màquina ho ratllem en un ratllador manual.
Pelem la ceba i netegem lo primentó. Ho posem a la mateixa olla inox en un bon xorro d’oli i programem: EXPERTO 1min V.12.
Una vegada triturat programem: COCCIÓN/DORAR.
.
Afegim les gentilles i programem: COCCIÓN/
DORAR 1min.
Salpebrem al gust i programem: EXPERTO
1 min. V. 18.
Si no tenim robot de cuina, fem lo sofregit a una paella i després ho
triturem en un processador d’aliments.
En aquest cas jo he servit la crema fresqueta, per tant, l’he dixat a la nevera un mínim de 2h. També la poseu servir acabada de fer o a temperatura ambient. Al gust.
A un bol posem lo garam masala, lo midó de panís i la pastanaga ratllada. Barregem bé.
Posem una paella la foc en abundant oli i fregim les pastanagues. Quan
les traiem les posem damunt d’un plat en un paper de cuina per a traure l’excés
d’oli i salem al gust.
Servim la crema en la pastanaga cruixent al damunt.
Si voleu vore altres receptes de diferents chefs, visiteu: Cooking the Chef.
I si voleu vore la recepta original de Dani García (jo sempre faig
xicotetes adaptacions), aquí la teniu.
Bon profit!
Les llenties m'encanten, hivern o estiu i en crema, que no es troven massa sovint, tambè m'agrada molt. Una recepte sencilla, si, però amb els seus tocs com aquesta pastanaga. Deliciosa recepte. Gràcies per participar a la repesca i al nº d'Agost trovarem la teva recepta. Gràcies.
ResponElimina