7/8/22

Un llibre, una recepta (56). Quinoa amb salsa wancaina

Lo llibre que vos porto aquest mes és una delícia i vol recomano sobretot a aquells que creuen que l’alimentació vegetal és avorrida i simple.

Vegan gourmet. La cocina consciente de los cinco elementos de Prabhu Sukh.

 


La recepta que jo he escollit per a preparar:

 

Ingredients:

35g quinoa roja (jo he barrejat quinoa blanca amb roja)

1 carabassó

2 pastanagues

Brots de ceba (o qualsevol que tingueu i vos agrade)

Panís cuit

Per a la salsa:

1 ceba blanca

1 all

1 primentó roig

1 primentó groc

Cilantre

Ají verd (jo he utilitzat una pesteta verda)

½ tassa anacards

2C beguda d’arròs

Sal

Pebre negre

1 tros de molla de pa sense gluten

 

Preparació:

Posem a remulla en aigua los anacards.

Posem la quinoa a remulla uns 20 minuts i després la repassem bé.


La posem a coure en aigua uns15 minuts, després apaguem lo foc i dixem reposar 5 minuts. Reservem  i dixem gelar.

Mentrestant netegem, tallem a bastonets i coem al vapor lo carabassó i les pastanagues. Ho podem fer a la vaporera de la olla inox  de la Magimix Cook Expert programant: COCCIÓN/ VAPOR.

En acabar de coure, reservem.

Preparem la salsa. Pelem la ceba i netegem los primentons. Ho tallem a trossos. Ho posem tot a la olla inox de la Magimix Cook Expert

Escorrem bé los anacard si los afegim amb la resta d’ingredients de la salsa. Programem: EXPERTO 2min 18v.

Un cop feta la salsa, la posem a una ampolla per a servir i reservem.

Preparem los plats tot posant la quinoa a la base, decorant amb les verduretes i una mica de salsa.

Triem la salsa a la taula per a qui ne vulgue més, i si ne sobra, la podeu aprofitar per a molts altres plats. S’aguanta perfectament de 3 a 5 dies a la nevera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada