Lo llibre que vos porto aquest mes és una delícia i vol recomano sobretot a aquells que creuen que l’alimentació vegetal és avorrida i simple.
Vegan
gourmet. La cocina consciente de los cinco elementos de Prabhu Sukh.
La recepta
que jo he escollit per a preparar:
Ingredients:
35g quinoa
roja (jo he barrejat quinoa blanca amb roja)
1 carabassó
2
pastanagues
Brots de
ceba (o qualsevol que tingueu i vos agrade)
Panís cuit
Per a la
salsa:
1 ceba
blanca
1 all
1 primentó
roig
1 primentó
groc
Cilantre
Ají verd (jo
he utilitzat una pesteta verda)
½ tassa
anacards
2C beguda
d’arròs
Sal
Pebre negre
1 tros de
molla de pa sense gluten
Preparació:
Posem a
remulla en aigua los anacards.
Posem la
quinoa a remulla uns 20 minuts i després la repassem bé.
La posem a coure en aigua uns15 minuts, després apaguem lo foc i dixem reposar 5 minuts. Reservem i dixem gelar.
Mentrestant
netegem, tallem a bastonets i coem al vapor lo carabassó i les pastanagues. Ho
podem fer a la vaporera de la olla inox de la Magimix
Cook Expert programant: COCCIÓN/
VAPOR.
En acabar de
coure, reservem.
Preparem la salsa. Pelem la ceba i netegem los primentons. Ho tallem a trossos. Ho posem tot a la olla inox de la Magimix Cook Expert.
Escorrem bé los anacard si los afegim amb la resta d’ingredients de la salsa. Programem: EXPERTO 2min 18v.
Un cop feta
la salsa, la posem a una ampolla per a servir i reservem.
Preparem los plats tot posant la quinoa a la base, decorant amb les verduretes i una mica de salsa.
Triem la salsa a la taula per a qui ne vulgue més, i si ne sobra, la podeu aprofitar per a molts altres plats. S’aguanta perfectament de 3 a 5 dies a la nevera.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada