Ingredients:
6 ous
1 carabassó
gros
4 tomaques
seques
1 tros de
feta
Tomaques cherry
Sal
Oli d’auliva
Pebre negre
Preparació:
Tallem lo
feta a daus.
Netegem les
cherries i les tallem per la mitat.
Netegem lo
carabassó i lo ratllem.
A una paella
que se pugue posar al forn afegim un xorro d’oli i saltegem lo carabassó. Salpebrem.
Tallem les tomaques seques a trossets i afegim.
Batem los
ous.
Afegim los ous a la paella i per damunt hi posem los daus de feta i les cherry.
Ho acabem de coure al forn fins que la truita estigue quallada.
I si vos
apetix una altra truita o fritatta, aquí teniu tot lo llitat que podeu trobar
al blog:
Truita d’abadejo i ceba caramel·litzada
Truita d'asbargínyia i ceba caramel·litzada
Truita de carabassa, primentó i ceba
Truita de carabassó i alls tendres
Truita de carabassó i primentons
Truita d'espinacs i alls tendres
Truita de pataca, portobello i espàrrecs
Truita de penques de bleda i alls tendres
Truita de primentó roig i alls tendres
Truita de primentó, shitake i alls tendres
Truita de rovellons en all i julivert
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada