Ja sabeu que a casa mos encanten les truites, i si poden ser amb ingredients de proximitat, encara més!
Ingredients:
4 pataques
4-5 ous
100g
portobello
1 manoll
espàrrecs de marge
Sal
Pebre negre
Oli d’auliva
Preparació:
Pelem les
pataques i les tallem a trossos.
Posem un bon
xorro d’oli la paella i les fregim. Jo les tapo una mica per a que se coguen
ans i no calgue fregir-les amb la paella plena d’oli.
Netegem los portobello i los tallem a làmines.
Netegem los
espàrrecs i los tallem a trossets.
Ho afegim
tot a la paella, salpebrem i ho saltegem tot.
Batem los ous.
Quan estiguen los ingredients de la paella ben cuits, ho barregem amb l’ou i fem la truita. La cocció d’esta, al vostre gust. Avui l’he dixat una mica crueta de dins.
I seguim
ampliant les possibilitats de les nostres truites:
Truita d’abadejo i ceba caramel·litzada
Truita d'asbargínyia i ceba caramel·litzada
Truita de carabassa, primentó i ceba
Truita de carabassó i alls tendres
Truita de carabassó i primentons
Truita d'espinacs i alls tendres
Truita de penques de bleda i alls tendres
Truita de primentó roig i alls tendres
Truita de primentó, shitake i alls tendres
Truita de rovellons en all i julivert
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada