30/3/22

Truita de pataca, portobello i espàrrecs

 


Ja sabeu que a casa mos encanten les truites, i si poden ser amb ingredients de proximitat, encara més!

 

Ingredients:

4 pataques

4-5 ous

100g portobello

1 manoll espàrrecs de marge

Sal

Pebre negre

Oli d’auliva

 

Preparació:

Pelem les pataques i les tallem a trossos.

Posem un bon xorro d’oli la paella i les fregim. Jo les tapo una mica per a que se coguen ans i no calgue fregir-les amb la paella plena d’oli.



Netegem los portobello i los tallem a làmines.

Netegem los espàrrecs i los tallem a trossets.

Ho afegim tot a la paella, salpebrem i ho saltegem tot.

Batem los ous.

Quan estiguen los ingredients de la paella ben cuits, ho barregem amb l’ou i fem la truita. La cocció d’esta, al vostre gust. Avui l’he dixat una mica crueta de dins.


  

I seguim ampliant les possibilitats de les nostres truites:

Frittatine all'bruzzense

Fritatta de moniato

Truita amanida

Truita d’abadejo i ceba caramel·litzada

Truita d'all porro i primentó 

Truita d'asbargínyia i ceba caramel·litzada

Truita de calçots

Truita de carabassa, primentó i ceba

Truita de carabassó

Truita de carabassó i alls tendres

Truita de carabassó i ceba

Truita de carabassó i gambes

Truita de carabassó i primentons

Truita de carxofes

Truita de ceba i primentó

Truita d'espàrrecs de marge 

Truita d'espinacs i alls tendres

Truita de faves

Truita de formatge fresc

Truita de fulles de remolatxa

Truita de pataques lila

Truita de pataca i pernil

Truita de penques de bleda i alls tendres

Truita de pèsols 

Truita de primentó roig i alls tendres

Truita de primentó, shitake i alls tendres

Truita de remolatxa

Truita de rovellons en all i julivert

Truita de rovellons i pataca 

Truita en compota d'albercocs

Truita primavera de verdures

Truita de verdures

Truiquetes

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada