26/3/20

Truiquetes




És a dir, unes truitetes en forma de croquetes. Un plat diferent i per a sorprendre als vostres comensals.

Ingredients:
(per a 12 truiquetes)
7 ous
1c pasta tòfona i bolets (podeu no posar-ne o utilitzar alguna altra espècie que vos agrade per donar-li gust)
Sal
Oli d’auliva
Pa ratllat (jo l’he utilitzat sense gluten)

Preparació:
Batem 6 dels ous amb la pasta de tòfona i bolets. Salem al gust.


A una paella quadrada posem un xorret d’oli i fem la truita, després l’enrotllem bé.



Amb l’ajuda d’una estoreta de fer sushi i una mica de paper de film ho emboliquem i ho dixem gelar per a que mantingue la forma de manera compacta.
Repetim aquesta operació amb totes les que vulguem fer.
Quan estigue gelada la tallem en 4 trossos.


Batem l’ou que ens queda i anem passant los trossets de truita per allí. Després ho arrebossem bé amb lo pa ratllat.


Les fregim en oli abundant i les anem posant a un plat amb un tros de paper de cuina per a traure l’excés d’oli.


Les servim soles o bé acompanyades de la salsa que mos vingue de gust.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada