És a dir,
unes truitetes en forma de croquetes. Un plat diferent i per a sorprendre als
vostres comensals.
Ingredients:
(per a 12
truiquetes)
7 ous
1c pasta
tòfona i bolets (podeu no posar-ne o utilitzar alguna altra espècie que vos
agrade per donar-li gust)
Sal
Oli d’auliva
Pa ratllat
(jo l’he utilitzat sense gluten)
Preparació:
Batem 6 dels
ous amb la pasta de tòfona i bolets. Salem al gust.
A una paella
quadrada posem un xorret d’oli i fem la truita, després l’enrotllem bé.
Amb l’ajuda
d’una estoreta de fer sushi i una mica de paper de film ho emboliquem i ho
dixem gelar per a que mantingue la forma de manera compacta.
Repetim
aquesta operació amb totes les que vulguem fer.
Quan estigue
gelada la tallem en 4 trossos.
Batem l’ou
que ens queda i anem passant los trossets de truita per allí. Després ho arrebossem
bé amb lo pa ratllat.
Les fregim
en oli abundant i les anem posant a un plat amb un tros de paper de cuina per a
traure l’excés d’oli.
Les servim
soles o bé acompanyades de la salsa que mos vingue de gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada