Ingredients:
300g fideus
sense gluten
400ml caldo
verdura
100ml aigua
30g barreja
bolets secs
6 espàrrecs
1 carabassó
½ primentó
escalivat
8 bajoques
4 tomaques
en conserva
Sal
Oli
Pebre negre
Preparació:
Posem los
bolets a remulla amb l’aigua per hidratar-los 30 minuts abans de començar a
preparar-ho tot.
Una vegada
hidratats, los escorrem bé, tallem a trossets i filtrem les impureses de l’aigua
per aprofitar-la.
Barregem l’aigua
dels bolets amb lo caldo de verdura i ho posem a calentar a foc baix.
Netegem i
tallem bé les verdures a trossets.
Posem un
xorro d’oli a la paella i saltegem la verdura i los bolets.
Triturem les
tomaques en conserva i les afegim al sofregit. Salpebrem.
Afegim los
fideus i saltegem bé a la paella.
Posem lo
caldo calent a la paella i dixem coure los fideus. Quan estiguen casi fets,
apaguem lo foc i dixem que s’acaben de fer.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada