31/3/20

Fideuà sense gluten de verdures i bolets




Ingredients:
300g fideus sense gluten
400ml caldo verdura
100ml aigua
30g barreja bolets secs
6 espàrrecs
1 carabassó
½ primentó escalivat
8 bajoques
4 tomaques en conserva
Sal
Oli
Pebre negre

Preparació:
Posem los bolets a remulla amb l’aigua per hidratar-los 30 minuts abans de començar a preparar-ho tot.
Una vegada hidratats, los escorrem bé, tallem a trossets i filtrem les impureses de l’aigua per aprofitar-la.
Barregem l’aigua dels bolets amb lo caldo de verdura i ho posem a calentar a foc baix.
Netegem i tallem bé les verdures a trossets.
Posem un xorro d’oli a la paella i saltegem la verdura i los bolets.


Triturem les tomaques en conserva i les afegim al sofregit. Salpebrem.


Afegim los fideus i saltegem bé a la paella.



Posem lo caldo calent a la paella i dixem coure los fideus. Quan estiguen casi fets, apaguem lo foc i dixem que s’acaben de fer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada