4/4/20

Galetes d'ametlla i xocolata



Ingredients:
(per a unes 30 xicotetes/ 15 grans)
250g farina ametlla
4C cacau en pols
1 sobre graciosa
4C oli d’auliva
70g pepites de xocolata negra
2C xarop atzavara (o panela, mel, sucre...)

Preparació:
Posem a un bol al farina d’ametlla, lo cacau i lo sobret de graciosa.


Barregem bé. Afegim l’oli i lo xarop d’atzavara i fem la massa.
Quan la tinguem afegim les pepides de xocolata negra i barregem bé.



Fem boletes que les aplanarem damunt d’una llanda de forn amb paper vegetal.


Les coem al forn a 200º uns 10-15 minuts o fins que estiguen doradetes (tot dependrà de la potència del vostre forn).
Dixarem gelar i a gaudir d’un dolç que ens aportarà energia.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada