22/1/22

Fritatta de moniato



A los que mos encanta lo moniato, lo cuinem de totes formes!

 

Ingredients:

1 moniato gros o 2 de menuts

1 ceba

1 grapat de cherries

4 ous

Oli d’auliva

Sal

Pebre negre

 

Preparació:

Pelem los moniatos i la ceba.

Tallem la ceba a juliana i lo moniato a rodanxes.

Netegem les cherries.

Ho posem tot a una safata amb un bon xorro d’oli i salpebrem al gust. Ho coem al forn a 200º uns 15-20 minuts (tot dependrà del vostre forn).


Si voleu aprofitar i fer-ne més que menos, ja tindreu l’acompanyament d’algun plat de la setmana preparat.

Batem los ous i los salpebrem.

Ho barregem tot i ho posem a una paella. Coem una mica al foc i ho acabem de fer al forn que ja teníem calent. Estarà cuit quan l’ou estigue ben quallat.

Servim i gaudiu!

Ah! És d’aquelles coses que l’endemà també està boníssima!

I si voleu més truites (perquè la fritatta no dixa de ser una truita acabada al forn), aquí teniu les que podeu trobar pel blog:

 

Frittatine all'bruzzense

Truita amanida

Truita d’abadejo i ceba caramel·litzada

Truita d'all porro i primentó 

Truita d'asbargínyia i ceba caramel·litzada

Truita de calçots

Truita de carabassa, primentó i ceba

Truita de carabassó

Truita de carabassó i alls tendres

Truita de carabassó i ceba

Truita de carabassó i gambes

Truita de carabassó i primentons

Truita de carxofes

Truita de ceba i primentó

Truita d'espàrrecs de marge 

Truita d'espinacs i alls tendres

Truita de faves

Truita de formatge fresc

Truita de fulles de remolatxa

Truita de pataques lila

Truita de pataca i pernil

Truita de penques de bleda i alls tendres

Truita de pèsols 

Truita de primentó roig i alls tendres

Truita de primentó, shitake i alls tendres

Truita de remolatxa

Truita de rovellons en all i julivert

Truita de rovellons i pataca 

Truita en compota d'albercocs

Truita primavera de verdures

Truita de verdures

Truiquetes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada