A los que mos encanta lo moniato, lo cuinem de totes formes!
Ingredients:
1 moniato
gros o 2 de menuts
1 ceba
1 grapat de
cherries
4 ous
Oli d’auliva
Sal
Pebre negre
Preparació:
Pelem los
moniatos i la ceba.
Tallem la
ceba a juliana i lo moniato a rodanxes.
Netegem les
cherries.
Ho posem tot
a una safata amb un bon xorro d’oli i salpebrem al gust. Ho coem al forn a 200º
uns 15-20 minuts (tot dependrà del vostre forn).
Si voleu aprofitar i fer-ne més que menos, ja tindreu l’acompanyament d’algun plat de la setmana preparat.
Batem los
ous i los salpebrem.
Ho barregem tot i ho posem a una paella. Coem una mica al foc i ho acabem de fer al forn que ja teníem calent. Estarà cuit quan l’ou estigue ben quallat.
Servim i gaudiu!
Ah! És d’aquelles coses que l’endemà també està boníssima!
I si voleu més truites (perquè la fritatta no dixa de ser una truita acabada al forn), aquí teniu les que podeu trobar pel blog:
Truita d’abadejo i ceba caramel·litzada
Truita d'asbargínyia i ceba caramel·litzada
Truita de carabassa, primentó i ceba
Truita de carabassó i alls tendres
Truita de carabassó i primentons
Truita d'espinacs i alls tendres
Truita de penques de bleda i alls tendres
Truita de primentó roig i alls tendres
Truita de primentó, shitake i alls tendres
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada