17/1/22

Sopa de bledes i fesols

 


Ingredients:

1 ceba grossa

2 tomaques

2 pastanagues

1 manoll de bledes

300g fesols blancs cuits

500ml aigua

Sal

Oli d’auliva

Pebre negre

1C comí mòlt

 

Preparació:

Pelem la ceba, les tomaques i les pastanagues.

Ho posem a la olla inox de la Magimix Cook Expert amb un xorro d’oli, sal, pebre i lo comí; i programem COCCIÓN/ DORAR. Una vegada cuit programem EXPERTO 1min v18 i ho triturem. Ja tindrem lo sofregit fet.



Si ho feu sense robot de cuina ho sofregiu bé a la paella i després ho tritureu en un processador d’aliments.

Mentrestant netegem les bledes i els tallem a trossets.

Les afegim a la olla amb la mitat de l’aigua. Programem COCCIÓN/ COCCIÓN LENTA.

En acabar, afegim los fesols i la resta d’aigua, corregim de sal i tornem a programar COCCIÓN/COCCIÓN LENTA. Aquesta vegada posarem la velocitat a 0 per a que no se desfacen los fesols i dixarem lo tap obert.

Si ho feu de la manera tradicional, ho coeu tot  una olla durant uns 30-40 minuts a foc lent.

Una vegada cuit ja podem servir ben calentet.

Ah! I també és un plat ideal per a la carmanyola si dineu a la feina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada