Ingredients:
1 ceba grossa
2 tomaques
2 pastanagues
1 manoll de bledes
300g fesols blancs cuits
500ml aigua
Sal
Oli d’auliva
Pebre negre
1C comí mòlt
Preparació:
Pelem la ceba, les tomaques i les pastanagues.
Ho posem a la olla inox de la Magimix Cook Expert amb un xorro d’oli,
sal, pebre i lo comí; i programem COCCIÓN/ DORAR. Una vegada cuit programem
EXPERTO 1min v18 i ho triturem. Ja tindrem lo sofregit fet.
Si ho feu sense robot de cuina ho sofregiu bé a la paella i després ho
tritureu en un processador d’aliments.
Mentrestant netegem les bledes i els tallem a trossets.
Les afegim a la olla amb la mitat de l’aigua. Programem COCCIÓN/ COCCIÓN LENTA.
En acabar, afegim los fesols i la resta d’aigua, corregim de sal i tornem a programar COCCIÓN/COCCIÓN LENTA. Aquesta vegada posarem la velocitat a 0 per a que no se desfacen los fesols i dixarem lo tap obert.
Si ho feu de la manera tradicional, ho coeu tot una olla durant uns 30-40 minuts a foc lent.
Una vegada cuit ja podem servir ben calentet.
Ah! I també és un plat ideal per a la carmanyola si dineu a la feina.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada