5/5/21

Truita de formatge fresc

 


Aquest mes amb Cooking the Chef anem cap a la gastronomia del renaixement i barroc espanyol amb Francisco Martínez Montiño. Cuiner de la casa reial des del regnat de Felipe II fins a Felipe IV. Ens hem basat en lo seu llibre: Arte de Cocina: pastelería, vizcochería y conserveria. Tot un tractat on se recullen més de 500 receptes de la època.

La truita d’avui, una versió de la seua recepta.

 

Ingredients:

6 ous

Formatge fresc de Catí

Sal

Pebre negre

Oli d’auliva

Un tros de pa

 

Preparació:

Tallem lo pa a quadradets i lo fregim en un xorret d’oli fins que estigue doradet.


Mentrestant, tallem uns trossets de formatge.

Batem los ous, los salpebrem i comencem a fer la truita. Primer tirarem l’ou i després los trossos de formatge. Li pegarem la volta i acabarem de coure al gust.

Servirem acabada de fer en los crostons de pa (“picatostes”) per damunt.

 

Aquí la recepta original per a fer una bona truita:


I si voleu vore més receptes, visiteu Cooking the Chef.

 

Ja sabeu que fem recopilatori de truites, així que aquí teniu les que podeu trobar pel blog:


 

7 comentaris:

  1. Hemos coincidido en la receta. Por falta de tiempo he escogido la más fácil pero no por eso menos buena. Estaba riquísima. Deberías probarla con las hierbas.

    ResponElimina
  2. Cristina, esta noche la voy a hacer, que me ha apetecido un montón.

    Bss

    Elena

    ResponElimina
  3. Tiene que estar buenísima! tengo alguna con queso de cabra, pero lo del queso fresco lo tengo que probar!
    un besito

    ResponElimina
  4. Qué rica! Se parece mucho a una omelet de queso. Me ha encantado conocer qué se comía en aquella época
    Besos

    ResponElimina
  5. Mmmmm la tinc que provar, no la he fet mai amb formatge fresc.
    Bona recepta
    Bss

    ResponElimina
  6. Oye, pues para ser una simple tortilla, gana mucho con los picatostes... un toque original y divertido. Muchas gracias!

    ResponElimina
  7. A lu ci no!!!!, esta también la quiero hacer, te ha quedado impresionante, me encanta todas las recetas que tiene con queso y su "yerbabuena" que ricura, ya me veo con ese quesito derretido ainsssss ñammmm ñam!!!!
    ricura pura y especial para ratonas felices!!

    ResponElimina