Una truita fresqueta per a compartir a l’estiu amb amics i família.
Ingredients:
8 ous
1 o 2 carabassons
½ ceba
1 pot de tonyina (o 2 llaunes)
5C maionesa
1 primentó escalivat a tires
Oli d’auliva
Sal
Pebre negre
Preparació:
Netegem los carabassons i los tallem a daus. Pelem i tallem la ceba ben
menuda. Ho posem a una paella en un bon xorro d’oli i sofregim. Salpebrem.
Batem los ous i fem la truita.
Una vegada feta la dixem gelar. Si prepareu la recepta al matí, a la tarda
estarà perfecta per a menjar , per exemple.
Una vegada gelada la posem a la nevera.
A l’hora de servir, barregem la tonyina amb la maionesa.
Traiem la truita de la nevera i la partim per la mitat. Anem escampant la barreja
de la tonyina i maionesa i tornem a tapar la truita.
Decorem en unes tires de primentó per damunt.
Podeu fer la truita d’allò que vulgueu i farcir-la de mil maneres. I
vatros, com la feu?
I si voleu seguir amb les truites, aquí teniu un bon recopilatori:
Fritatta de carabassó, tomaques i feta
Truita d’abadejo i ceba caramel·litzada
Truita d'asbargínyia i ceba caramel·litzada
Truita d’asbargínyia escalivada i pataques al forn
Truita de carabassa, primentó i ceba
Truita de carabassó i alls tendres
Truita de carabassó i primentons
Truita
de coliflor al forn i alls tendres
Truita d'espinacs i alls tendres
Truita de pataca, portobello i espàrrecs
Truita de penques de bleda i alls tendres
Truita de primentó roig i alls tendres
Truita de primentó, shitake i alls tendres
Truita de rovellons en all i julivert
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada