Ingredients:
4 ous
1 manoll
espàrrecs de marge
1 tassa de
fesolets cuits
2 dnts d’all
Oli d’auliva
Sal
Pebre negre
Preparació:
Netegem i
tallem a trossets los espàrrecs de marge.
Posem aigua
a bullir i los escaldem.
Mentrestant,
pelem les dents d’all, les trixem i les sofregim en un xorret d’oli a la
paella.
Escorrem bé
los espàrrec si los afegim a la paella. Saltegem un parell de minuts.
Afegim los fesolets
i saltegem un minut més. Salpebrem.
Batem les ous i fem la truita.
Si voleu
preparar més truites, només cal que trieu entre tot lo llistat que vos proposo:
Fritatta de carabassó, tomaques i feta
Truita d’abadejo i ceba caramel·litzada
Truita d'asbargínyia i ceba caramel·litzada
Truita d’asbargínyia escalivada i pataques al forn
Truita de carabassa, primentó i ceba
Truita de carabassó i alls tendres
Truita de carabassó i primentons
Truita d'espinacs i alls tendres
Truita
de kale i alls tendres
Truita de pataca, portobello i espàrrecs
Truita de penques de bleda i alls tendres
Truita de primentó roig i alls tendres
Truita de primentó, shitake i alls tendres
Truita de rovellons en all i julivert
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada