27/6/23

Truita d’espàrrecs i fesolets

 


Ingredients:

4 ous

1 manoll espàrrecs de marge

1 tassa de fesolets cuits

2 dnts d’all

Oli d’auliva

Sal

Pebre negre

 

Preparació:

Netegem i tallem a trossets los espàrrecs de marge.

Posem aigua a bullir i los escaldem.

Mentrestant, pelem les dents d’all, les trixem i les sofregim en un xorret d’oli a la paella.

Escorrem bé los espàrrec si los afegim a la paella. Saltegem un parell de minuts.

Afegim los fesolets i saltegem un minut més. Salpebrem.


Batem les ous i fem la truita.


I a gaudir d’una bona truita!

Si voleu preparar més truites, només cal que trieu entre tot lo llistat que vos proposo:

Frittatine all'bruzzense

Fritatta de carabassó, tomaques i feta

Fritatta de moniato

Truita amanida

Truita d’abadejo i ceba caramel·litzada

Truita d'all porro i primentó 

Truita d'asbargínyia i ceba caramel·litzada

Truita d’asbargínyia escalivada i pataques al forn

Truita de calçots

Truita de calçots i moniato

Truita de carabassa, primentó i ceba

Truita de carabassó

Truita de carabassó i alls tendres

Truita de carabassó i ceba

Truita de carabassó i gambes

Truita de carabassó i primentons

Truita de carxofes

Truita de ceba i primentó

Truita d'espàrrecs de marge 

Truita d'espinacs i alls tendres

Truita de faves

Truita de formatge fresc

Truita de fulles de remolatxa

Truita de kale i alls tendres

Truita de pataques lila

Truita de pataca i pernil

Truita de pataca, portobello i espàrrecs

Truita de penques de bleda i alls tendres

Truita de pèsols 

Truita de primentó roig i alls tendres

Truita de primentó, shitake i alls tendres

Truita de remolatxa

Truita de rovellons en all i julivert

Truita de rovellons i pataca 

Truita en compota d'albercocs

Truita primavera de verdures

Truita de verdures

Truiquetes


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada