Los “bowls” són plats que te faciliten la gestió de la cuina durant la setmana perquè podem tenir los ingredients preparats amb antelació, són saludables i a més a més, apetitosos perquè sempre van carregats de color.
Ingredients:
½ tassa de
fajol bullit
Cherries
1 pastanaga
½ remolatxa
cuina al forn
Bajoques al
vapor
Aulives sense
pinyol
Llavors de
nigella
Preparació:
Pelem la
pastanaga i la tallem a tires.
Netegem les
cherries.
Tallem la
remolatxa a daus.
A un vol anem posant primer lo fajol, després la remolatxa, les bajoques, la pastanaga, les cherries, l’hummus, les aulives i les tomaques seques. Decorerm amb llavors de nigella.
Servim acompanyat,
si vos ve de gust, d’un xorret d’oli d’auliva i sal i pebre.
I a vatros, vos agraden los “bowls”?
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada