Unes magdalenes ben energètiques!
Ingredients:
1 plàtan
2C pasta
dàtils
2C llevadura
en pols
2C
bicarbonat
1 tassa llet
ametlla
½ tassa xips
de xocolata
Farina d’ametlla
(la que entre)
Preparació:
Precalentem lo
forn a 220º.
Pelem lo
plàtan i l’aixafem en una forquilla. Lo posem a un bol amb la pasta de dàtil i
la llet d’ametlla. Remenem bé.
Afegim la llevadura, lo bicarbonat i la farina d’ametlles. La farina l’anem tirant poc a poc i remenant fins que comence a agafar textura consistent (no massa líquida).
Preparem los motlles i los omplim una mica, afegim una mica de xocolata i acabem d’omplir una mica més (3/4 del motlle).
Ho posem al
forn i coem uns 15-20 minuts, depenent del vostre forn.
Dixem gelar i ja les podrem minjar.
Aquesta és una recepta perfecta per a fer en l’ajuda de los més menuts de casa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada