La recepta que vos porto avui és d’un llibre senzill de receptes amb verdures: En la cocina con las verduras de Franca Feslikenian.
Aquesta amanida és refrescant i molt bona.
Ingredients:
2 cebes grosses
1 taronja
1 primentó
verd
Aulives negres
(jo les he posat d’Aragó)
1C mostassa
Suc ½ llimona
Oli d’auliva
½ C sucre
(jo no n’he posat)
Sal
Pebre negre
Preparació:
Pelem la ceba i la tallem a juliana ben fina.
Pelem la taronja
i la tallem a galls.
Netegem lo
primentó i lo tallem a tires.
Ho posem tot a un bol.
Afegim les
aulives.
Preparem la
salsa to barrejant la mostassa, lo suc de llimona, l’oli, la sal i lo pebre.
Ho posem la bol i barregem bé abans de servir-ho.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada