Una truita d’aprofitament d’allò més bona.
Ingredients:
4 ous
Asbargínyia escalivada
2 pataques
al forn
Sal
Oli d’auliva
Pebre negre
Preparació:
Tallem les
pataques a daus. Jo he dixat la pell perquè abans de coure-les les netegem bé, però
si no vos agrada, les peleu.
Posem un xorro d’oli a la paella i saltegem una mica l’asbargínyia i la pataca. Salpebrem.
Batem los ous. Los salem i fem la truita.
I vatros, de
què feu les truites d’aprofitament?
I si teniu
ganes de més truites, aquí les que podeu trobar al blog:
Fritatta de carabassó, tomaques i feta
Truita d’abadejo i ceba caramel·litzada
Truita d'asbargínyia i ceba caramel·litzada
Truita de carabassa, primentó i ceba
Truita de carabassó i alls tendres
Truita de carabassó i primentons
Truita d'espinacs i alls tendres
Truita de pataca, portobello i espàrrecs
Truita de penques de bleda i alls tendres
Truita de primentó roig i alls tendres
Truita de primentó, shitake i alls tendres
Truita de rovellons en all i julivert
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada