25/10/22

Truita d’asbargínyia escalivada i pataques al forn

 

Una truita d’aprofitament d’allò més bona.

Ingredients:

4 ous

Asbargínyia escalivada

2 pataques al forn

Sal

Oli d’auliva

Pebre negre

 

Preparació:

Tallem les pataques a daus. Jo he dixat la pell perquè abans de coure-les les netegem bé, però si no vos agrada, les peleu.

Posem un xorro d’oli a la paella i saltegem una mica l’asbargínyia i la pataca. Salpebrem.

Batem los ous. Los salem i fem la truita.

I vatros, de què feu les truites d’aprofitament?

 

I si teniu ganes de més truites, aquí les que podeu trobar al blog:

Frittatine all'bruzzense

Fritatta de carabassó, tomaques i feta

Fritatta de moniato

Truita amanida

Truita d’abadejo i ceba caramel·litzada

Truita d'all porro i primentó 

Truita d'asbargínyia i ceba caramel·litzada

Truita de calçots

Truita de carabassa, primentó i ceba

Truita de carabassó

Truita de carabassó i alls tendres

Truita de carabassó i ceba

Truita de carabassó i gambes

Truita de carabassó i primentons

Truita de carxofes

Truita de ceba i primentó

Truita d'espàrrecs de marge 

Truita d'espinacs i alls tendres

Truita de faves

Truita de formatge fresc

Truita de fulles de remolatxa

Truita de pataques lila

Truita de pataca i pernil

Truita de pataca, portobello i espàrrecs

Truita de penques de bleda i alls tendres

Truita de pèsols 

Truita de primentó roig i alls tendres

Truita de primentó, shitake i alls tendres

Truita de remolatxa

Truita de rovellons en all i julivert

Truita de rovellons i pataca 

Truita en compota d'albercocs

Truita primavera de verdures

Truita de verdures

Truiquetes

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada