13/1/24

Fritatta de coliflor i pèsols

 

Una recepta d’aprofitament boníssima.

Ingredients:

½ coliflor cuita al vapor

1 tassa de pèsols tendres

2 dents d’all

4 ous

Oli d’auliva

Sal

Pebre negre

 

Preparació:

Pelem les dents d’all i les tallem a làmina.

A una paella que puguem posar al forn tirem un xorro d’oli i les saltegem.

Afegim la coliflor a trossos i los pèsols. Saltegem una mica. Salem al gust.

Batem los ous i salpebrem.

Afegim los ous al saltejat i ho coem al forn fins que l’ou estigue quallat.

Servim acabat de fer o mos guardem un bon tall per a la carmanyola de l’endemà.

 

I si voleu vore més receptes de truites i fritattes, aquí ne teniu un bon grapat:

Frittatine all'bruzzense

Fritatta de carabassó, tomaques i feta

Fritatta de moniato

Truita amanida

Truita d’abadejo i ceba caramel·litzada

Truita d'all porro i primentó 

Truita d'asbargínyia i ceba caramel·litzada

Truita d’asbargínyia escalivada i pataques al forn

Truita de calçots

Truita de calçots i moniato

Truita de carabassa, primentó i ceba

Truita de carabassó

Truita de carabassó i alls tendres

Truita de carabassó i ceba

Truita de carabassó i gambes

Truita de carabassó i primentons

Truita de carxofes

Truita de ceba i primentó

Truita d'espàrrecs de marge 

Truita d'espàrrecs i fesolets

Truita d'espinacs i alls tendres

Truita de faves

Truita de formatge fresc

Truita de fulles de remolatxa

Truita de kale i alls tendres

Truita de pataques lila

Truita de pataca i pernil

Truita de pataca, portobello i espàrrecs

Truita de penques de bleda i alls tendres

Truita de pèsols 

Truita de primentó roig i alls tendres

Truita de primentó, shitake i alls tendres

Truita de remolatxa

Truita de rovellons en all i julivert

Truita de rovellons i pataca 

Truita en compota d'albercocs

Truita primavera de verdures

Truita de verdures

Truiquetes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada