5/3/22

Carxofes crues

 


O lo que seria avui dia un carpaccio de carxofes.

Aquest mes amb Cooking the Chef ens endinsem a la gastronomia de Angel Muro amb el seu llibre El Practicón, carregat de receptes molt interessants.

Jo he escollit una de carxofes ja que estem en plena temporada.

Ingredients:

3 carxofes grans

1 rovell d’ou dur

2c mostassa

Sal

Pebre negre

Oli d’auliva

1c vinagre maçana

 

Preparació:

Preparem la salsa tot barrejant bé tots los ingredients menys les carxofes.


Netegem les carxofes traient-los les fulles de fora i pelant lo tall. Les fem a làmines ben fines i les posem damunt d’un plat.



Repartim la salsa per damunt i les servim.

Jo li he afegit una mica de sèsam per sobre.

Estan espectaculars!

 

Aquí teniu la recepta original:



I si voleu vore més receptes seues visiteu: Cooking the Chef.

 

 

7 comentaris:

  1. Bona i sencilla recepte. M´agrada!!!!

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  2. Una recepta de 10 i molt original! aquesta la provaré fa molt bona pinta i és ben saludable.
    Petons

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  3. Jo també la trobo molt original, mai havia pensat que les carxofes es puguessin menjar crues! Gracias per compartir la recepta!

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  4. Habrá que probar este carpaccio de alcachofas aunque me imagino que las alcachofas tienen que ser extra tiernas. La salsita, genial.

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  5. Nunca se me habría ocurrido tomarlas crudas, pero las voy a probar porque me encantan las alcachofas.

    Bss

    Elena

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  6. ¡Que ricas estas alcachofas! Yo creo que las alcachofas están ricas de todas formas. Nunca las comí crudas pero las probaré. Besos.

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  7. Doscientos años después el mundo se ha vuelto loco con los carpaccios, y desde el original de ternera carpaccheamos desde setas, hasta alcachofas e incluso pescados. Qué buenos son estos descubrimientos.
    Tu receta sencilla y deliciosa. Mil gracias.

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