O lo que seria avui dia un carpaccio de carxofes.
Aquest mes amb Cooking the Chef ens endinsem a la gastronomia de Angel Muro amb el seu llibre El Practicón, carregat de receptes molt interessants.
Jo he escollit una de carxofes ja que estem en plena temporada.
Ingredients:
3 carxofes
grans
1 rovell d’ou
dur
2c mostassa
Sal
Pebre negre
Oli d’auliva
1c vinagre
maçana
Preparació:
Preparem la
salsa tot barrejant bé tots los ingredients menys les carxofes.
Repartim la salsa per damunt i les servim.
Jo li he afegit una mica de sèsam per sobre.
Estan espectaculars!
Aquí teniu
la recepta original:
I si voleu vore més receptes seues visiteu: Cooking the Chef.
Bona i sencilla recepte. M´agrada!!!!
ResponEliminaUna recepta de 10 i molt original! aquesta la provaré fa molt bona pinta i és ben saludable.
ResponEliminaPetons
Jo també la trobo molt original, mai havia pensat que les carxofes es puguessin menjar crues! Gracias per compartir la recepta!
ResponEliminaHabrá que probar este carpaccio de alcachofas aunque me imagino que las alcachofas tienen que ser extra tiernas. La salsita, genial.
ResponEliminaNunca se me habría ocurrido tomarlas crudas, pero las voy a probar porque me encantan las alcachofas.
ResponEliminaBss
Elena
¡Que ricas estas alcachofas! Yo creo que las alcachofas están ricas de todas formas. Nunca las comí crudas pero las probaré. Besos.
ResponEliminaDoscientos años después el mundo se ha vuelto loco con los carpaccios, y desde el original de ternera carpaccheamos desde setas, hasta alcachofas e incluso pescados. Qué buenos son estos descubrimientos.
ResponEliminaTu receta sencilla y deliciosa. Mil gracias.