1/3/22

Carrot cake amb xocolata (vegà i sense gluten)

 


Ingredients:

125g farina d’avena

125g farina de fajol

100g panela

175ml oli de girasol

55ml crema vegetal de coco

400g pastanagues

75g coco sec i ratllat

1C espècies per a galetes de jinjebre

1C bicarbonat

Un polsim de sal

Per a la crema de xocolata:

150ml crema vegetal de coco

80g xocolata fondant al 70% sense sucres

Per a garrapinyar:

10 anous

4C panela

 

Preparació:

Preparem la crema de xocolata a la olla inox de la Magimix Cook Expert. Posarem la crema de coco i la xocolata a trossos. Programarem: EXPERTO 3min 1A 95ºC.



Quan acabe, seguidament programarem: EXPERTO 1min v15 40ºC

.

Ho posarem a la mànega pastissera i dixarem gelar a temperatura ambient o bé a la nevera, depenent de la calor que face.

Prepararem lo pastís tot pelant les pastanagues i triturant-les amb lo processador d’aliments de la Magimix Cook Expert a la cuba grossa.


Barrejarem a un bol tots los ingredients líquids o humits i a un altre bol los ingredients secs.


Després, a poc a poc, anirem afegint los ingredients secs al bol dels humits i anirem remenant.

Prepararem lo motlle del pastís amb un mica de farina per a que no s’enganxe. També podeu utilitzar mantega vegetal si ho preferiu.

Ho courem al forn a 180º durant uns 90 minuts.

Mentrestant trencarem les anous i a una paella posarem la panela i les anous i les garapinyarem.


Les posarem damunt d’un paper vegetal per a que se gelen.

Una vegada lo pastís estigue cuit lo traurem del forn i dixarem gelar.

Després decorarem amb la crema de xocolata i les anous garrapinyades.


 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada