Ingredients:
125g farina
d’avena
125g farina
de fajol
100g panela
175ml oli de
girasol
55ml crema
vegetal de coco
400g
pastanagues
75g coco sec
i ratllat
1C espècies
per a galetes de jinjebre
1C
bicarbonat
Un polsim de
sal
Per a la
crema de xocolata:
150ml crema
vegetal de coco
80g xocolata
fondant al 70% sense sucres
Per a
garrapinyar:
10 anous
4C panela
Preparació:
Preparem la
crema de xocolata a la olla inox de la Magimix
Cook Expert. Posarem la crema de coco i la xocolata a trossos. Programarem:
EXPERTO 3min 1A 95ºC.
Quan acabe, seguidament programarem: EXPERTO 1min v15 40ºC
.
Ho posarem a
la mànega pastissera i dixarem gelar a temperatura ambient o bé a la nevera, depenent
de la calor que face.
Prepararem lo pastís tot pelant les pastanagues i triturant-les amb lo processador d’aliments de la Magimix Cook Expert a la cuba grossa.
Barrejarem a un bol tots los ingredients líquids o humits i a un altre bol los ingredients secs.
Després, a poc a poc, anirem afegint los ingredients secs al bol dels humits i anirem remenant.
Prepararem lo motlle del pastís amb un mica de farina per a que no s’enganxe. També podeu utilitzar mantega vegetal si ho preferiu.
Ho courem al
forn a 180º durant uns 90 minuts.
Mentrestant trencarem
les anous i a una paella posarem la panela i les anous i les garapinyarem.
Les posarem damunt d’un paper vegetal per a que se gelen.
Una vegada lo pastís estigue cuit lo traurem del forn i dixarem gelar.
Després decorarem amb la crema de xocolata i les anous garrapinyades.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada