24/2/22

Risotto de primentó i bolets

 



Ingredients:

300g arròs

3 primentons (un de cada color)

Bolets secs (ceps, trompetes...)

100ml aigua tèbia

500ml caldo verdura

30g parmesà

1c pols de ceps

1c pols de trompetes

Sal

Oli d’auliva

Pebre negre

 

Preparació:

Hidratem los bolets amb l’aigua tèbia.

Netegem i tallem los pimentons a trossos.

Posem un bon xorro d’oli a la paella i los sofregim. Salpebrem.

Colem los bolets hidratats i reservem l’aigua.

Tallem los bolets a trossets i los afegim al sofregit.

Afegim l’arròs i sofregim una mica.

Anem afegint lo caldo i l’aigua dels bolets tot remenant i coent l’arròs segons vaigue necessitant més aigua.

Afegim també les cullerades de pols de ceps i trompetes.

Quan l’arròs estigue gairebé cuit, afegim lo parmesà, remenem bé i apaguem lo foc per a que s’acabe de fer.



Servim als 5 minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada