Ingredients:
300g arròs
3 primentons
(un de cada color)
Bolets secs
(ceps, trompetes...)
100ml aigua
tèbia
500ml caldo
verdura
30g parmesà
1c pols de
ceps
1c pols de
trompetes
Sal
Oli d’auliva
Pebre negre
Preparació:
Hidratem los
bolets amb l’aigua tèbia.
Netegem i
tallem los pimentons a trossos.
Posem un bon
xorro d’oli a la paella i los sofregim. Salpebrem.
Colem los bolets hidratats i reservem l’aigua.
Tallem los bolets a trossets i los afegim al sofregit.
Afegim l’arròs i sofregim una mica.
Anem afegint
lo caldo i l’aigua dels bolets tot remenant i coent l’arròs segons vaigue
necessitant més aigua.
Afegim també les cullerades de pols de ceps i trompetes.
Quan l’arròs estigue gairebé cuit, afegim lo parmesà, remenem bé i apaguem lo foc per a que s’acabe de fer.
Servim als 5 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada