I no, no me
paga ningú per fer-ne propaganda. Ja fa uns quants anys que lo tinc i és molt
pràctic. Estic contenta.
Lo llibre és
bàsic per a començar a familiaritzar-te en lo robot i les receptes no tenen cap
secret. La recepta d’avui l’he preparat per a un xic de casa a qui li encanta
la tonyina.
Però abans, la recepta de Paula que reenganxa després d'uns mesos amb aquesta Fideuà. I com a bona valenciana, ha utilitzat los fideus en lo foradet al mig, que absorbixen millor lo caldo.
I ara sí, la recepta de marmitako.
Ingredients:
1 primentó
roig
1 ceba
grossa
100g de
tomaca triturada
4-5 pataques
4
pastanagues
300g tonyina
a daus
500ml d’aigua
(o caldo de peix suau)
2 dents d’all
Oli d’auliva
2C pebre
dolç
Sal
Pebre negre
Julivert fresc
Preparació:
Pelem la
ceba i los alls. Netegem i traiem les llavors del primentó. Ho posem ala olla
inox de la Magimix Cook expert i programem: EXPERTO 5s v13.
Quan estigue ens ajudem d’una espàtula per a fer-ho baixar. Afegim la tomaca triturada (que la podem triturar en l’ajuda de la cuba menuda) i l’oli d’auliva. Programem: EXPERTO 8min v2 110ºC sense tap menut.
Mentrestant pelem
les pastanagues si les fem a rodanxes.
Afegim les pastanagues i lo pebre dolç a l’olla inox i programem: EXPERTO 2min v1A 110ºC.
Pelem les
pataques i les fem a trossos.
Les afegim a la olla inox amb l’aigua i programem: EXPERTO 30min v0 100ºC.
Quan acabe afegim los daus de tonyina, salpebrem i programem: EXPERTO 20min v0 100ºC.
Servim calent en una mica de julivert picat al damunt.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada