Ingredients:
1 làmina de pasta fullada sense gluten ni làctics
Paté de tomaques
Seques
Melmelada de ceba al moscatell
Tomaques cherry
Sèsam
Oli d’auliva
Preparació:
Estenem la làmina de pasta fullada i la tallem a rectangles.
A cada rectangle li fem uns tallets com a la foto.
Netegem les cherry i les tallem per la mitat. Lo número dependrà dels rectangles que vos haiguen sortit.
Separem cada rectangle tot posant-los a una llanda de forn
coberta amb paper vegetal.
A cada rectangle posem una cullerada de paté de tomaques seques i al damunt una altra de la melmelada de ceba al moscatell (aquesta la podeu trobar a EspaiBio).
Pleguem les vores com a la foto, ho pintem en una mica d’oli d’auliva, posem mitja cherry al mig i espolvoregem en una mica de sèsam per damunt.
Enformen a 200º uns 10-15 minuts (tot depenent del vostre forn).
Una vegada cuits ho dixem gelar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada