12/3/22

Mossets de pasta fullada amb paté de tomaques seques i melmelada de ceba al moscatell

 

Ingredients:

1 làmina de pasta fullada sense gluten ni làctics

Paté de tomaques

Seques

Melmelada de ceba al moscatell

Tomaques cherry

Sèsam

Oli d’auliva

 

Preparació:

Estenem la làmina de pasta fullada i la tallem a rectangles.

A cada rectangle li fem uns tallets com a la foto.

Netegem les cherry i les tallem per la mitat. Lo número dependrà dels rectangles que vos haiguen sortit.

Separem cada rectangle tot posant-los a una llanda de forn coberta amb paper vegetal.

A cada rectangle posem una cullerada de paté de tomaques seques i al damunt una altra de la melmelada de ceba al moscatell (aquesta la podeu trobar a EspaiBio).

Pleguem les vores com a la foto, ho pintem en una mica d’oli d’auliva, posem mitja cherry al mig i espolvoregem en una mica de sèsam per damunt.

Enformen a 200º uns 10-15 minuts (tot depenent del vostre forn).

Una vegada cuits ho dixem gelar.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada