20/3/22

Ceviche de gambes *Mèxic

 


Amb Cocinasdel Mundo aquest mes visitem Mèxic, més concretament la regió de Sinaloa. I d’aquí la recepta que vos porto avui: “ceviche de camarones al estilo de Sinaloa”.

 

Ingredients:

20 gambes

4 llimes

2 tomaques

½ ceba blanca

½ ceba morada

1 pesteta grossa

Sal

Pebre

Cilantre fresc

1 alvocat

Tortillas de panís menudes

 

Preparació:

Pelem i netegem bé els gambes i les fem a trossets. Llevem excés d’aigua.


Escorrem les llimes i barregem lo suc en los trossets de gambes a un bol.

Ho dixem reposar a la nevera 30 minuts.

Netegem les tomaques i les tallem a daus xicotets.

Pelem les cebes i trinxem la ceba blanca. La ceba morada la tallarem a juliana ben fina.

Tallem mitja pesteta a rodanxes. L’altre tros lo reservem per si a algú li agrada ben picant, després se’n pot posar més.

Trinxem un manollet de cilantre al gust.

Ho barregem tot en la llima i los trossets de gambes.

Dixem reposar 30 minuts més lo ceviche.

Tallem l’alvocat a tires.

Servim lo ceviche acompanyats de les tortilles, l’alvocat, la pesteta i més llima per a que cadascú disfrute del ceviche com més li agrade.

 Si voleu vore més receptes de Sinaloa d’altres bloggers, només heu de visitar: Cocina yAficiones.

3 comentaris:

  1. A mi hija le encanta el ceviche alguna vez se lo hice pero yo no puedo con el y lo probé de varias pescados . Saludos desde Asturias

    ResponElimina
  2. Me encantan los ceviches todos!! me lo llevo a pendientes!
    un besito

    ResponElimina
  3. Cristina, me encantan cada vez más los ceviches. ¡Me lo apunto!

    Bss

    Elena

    ResponElimina