Amb Cocinasdel Mundo aquest mes visitem Mèxic, més concretament la regió de Sinaloa. I d’aquí la recepta que vos porto avui: “ceviche de camarones al estilo de Sinaloa”.
Ingredients:
20 gambes
4 llimes
2 tomaques
½ ceba
blanca
½ ceba
morada
1 pesteta
grossa
Sal
Pebre
Cilantre fresc
1 alvocat
Tortillas de
panís menudes
Preparació:
Pelem i netegem
bé els gambes i les fem a trossets. Llevem excés d’aigua.
Escorrem les
llimes i barregem lo suc en los trossets de gambes a un bol.
Ho dixem reposar a la nevera 30 minuts.
Netegem les tomaques
i les tallem a daus xicotets.
Pelem les
cebes i trinxem la ceba blanca. La ceba morada la tallarem a juliana ben fina.
Tallem mitja pesteta a rodanxes. L’altre tros lo reservem per si a algú li agrada ben picant, després se’n pot posar més.
Trinxem un manollet
de cilantre al gust.
Ho barregem tot en la llima i los trossets de gambes.
Dixem reposar
30 minuts més lo ceviche.
Tallem l’alvocat
a tires.
Servim lo ceviche acompanyats de les tortilles, l’alvocat, la pesteta i més llima per a que cadascú disfrute del ceviche com més li agrade.
A mi hija le encanta el ceviche alguna vez se lo hice pero yo no puedo con el y lo probé de varias pescados . Saludos desde Asturias
ResponEliminaMe encantan los ceviches todos!! me lo llevo a pendientes!
ResponEliminaun besito
Cristina, me encantan cada vez más los ceviches. ¡Me lo apunto!
ResponEliminaBss
Elena