Ingredients:
4 ous
1 manoll d’alls tendres
1 manoll de
kale
Sal
Oli d’auliva
Pebre negre
Preparació:
Netegem bé
la kale i la tallem a trossets. Si té tiges molt grosses, les traurem.
Netejarem los
alls tendre si los tallarem a rodanxes.
Posarem un bon xorro d’oli a la paella i ho saltejarem. Salem al gust.
Batrem los
ous i salpebrarem.
Barregem los ingredients en los ous i fem la truita.
I aquí totes les truites que podeu trobar al blog:
Fritatta de carabassó, tomaques i feta
Truita d’abadejo i ceba caramel·litzada
Truita d'asbargínyia i ceba caramel·litzada
Truita d’asbargínyia escalivada i
pataques al forn
Truita de carabassa, primentó i ceba
Truita de carabassó i alls tendres
Truita de carabassó i primentons
Truita d'espinacs i alls tendres
Truita de pataca, portobello i espàrrecs
Truita de penques de bleda i alls tendres
Truita de primentó roig i alls tendres
Truita de primentó, shitake i alls tendres
Truita de rovellons en all i julivert
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada