Fer cocs al vapor és pràctic, segur que repetireu cada setmana!
Aquesta
vegada l’he fet amb xocolata, però podeu anar variant los ingredients, les
combinacions són infinites.
Ingredients:
3 ous
60g sucre de
coco (o qualsevol altre que tingueu)
150g farina
d’arròs integral
50g llet d’avena
60g oli de
coco (amb oli d’auliva també surt bo!)
16g
llevadura
80g xocolata
fondant 85% sense sucre
Preparació:
Separem les clares del rovell i a l’olla inox de la Magimix Cook Expert les muntem programant: PANADERÍA/ MONTAR CLARAS.
Una vegada
tenim les clares muntades les traiem i afegim los ous i lo sucre. Programem: EXPERTO 4v 4 min.
Mentrestant desfem
la xocolata al bany Maria.
Afegim la llet d’avena, la farina, la llevadura i l’oli de coco i programem: EXPERTO 4v 5 min.
En acabar ho
barregem amb les clares muntades.
Posem un
paper vegetal a un motlle que mos capigue a la vaporera XL i anem abocant de
les dos masses poc a poc.
Preparem la vaporera XL amb 1l d’aigua a l’olla inox, posem lo motlle i programem: COCCIÓN/VAPOR XL 50min 120º.
Una vegada cuit lo traiem i dixem gelar.
L’avantatja és que mentre se cou no hem d’anar vigilant que no se creme com fem al forn.
Aquest coc l’he
fet fent servir la Magimix Cook Expert,
però a la manera tradicional o amb qualsevol altre robot és fàcil d’adaptar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada