27/4/21

Coc de dos colors sense gluten al vapor

 

Fer cocs al vapor és pràctic, segur que repetireu cada setmana!

Aquesta vegada l’he fet amb xocolata, però podeu anar variant los ingredients, les combinacions són infinites.

 

Ingredients:

3 ous

60g sucre de coco (o qualsevol altre que tingueu)

150g farina d’arròs integral

50g llet d’avena

60g oli de coco (amb oli d’auliva també surt bo!)

16g llevadura

80g xocolata fondant 85% sense sucre

 

Preparació:

Separem les clares del rovell i a l’olla inox de la Magimix Cook Expert les muntem programant: PANADERÍA/ MONTAR CLARAS.

Una vegada tenim les clares muntades les traiem i afegim los ous i lo sucre. Programem: EXPERTO 4v 4 min.

Mentrestant desfem la xocolata al bany Maria.

Afegim la llet d’avena, la farina, la llevadura i l’oli de coco i programem: EXPERTO 4v 5 min.

En acabar ho barregem amb les clares muntades.


Barregem mitja massa amb la xocolata i l’altra mitja la dixem tal qual.

Posem un paper vegetal a un motlle que mos capigue a la vaporera XL i anem abocant de les dos masses poc a poc.


Preparem la vaporera XL amb 1l d’aigua a l’olla inox, posem lo motlle i programem: COCCIÓN/VAPOR XL 50min 120º.

Una vegada cuit lo traiem i dixem gelar.

L’avantatja és que mentre se cou no hem d’anar vigilant que no se creme com fem al forn.


Aquest coc l’he fet fent servir la Magimix Cook Expert, però a la manera tradicional o amb qualsevol altre robot és fàcil d’adaptar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada