21/2/25

Cigrons en carxofes

 


Ingredients:

400g cigrons cuits

1 ceba grossa

½ primentó roig

4 carxofes

1 dent d’all

500ml caldo verdura

Oli d’auliva

Sal

Pebre negre

 

Preparació:

Pelem la ceba i la tallem a trossets al gust.

Pelem la dent d’all i la trinxem.

A una cassola de terra posem un bon xorro d’oli i sofregim la ceba i l’all.

Mentrestant netegem lo primentó i lo tallem a daus. L’afegim al sofregit.

Netegem les carxofes i les tallem a galls. Les posem a la cassola. Salpebrem tot i sofregim.

A continuació afegim los cigrons i lo caldo de verdura. Dixem coure a foc lent fins que lo caldo haigue reduït i la carxofa estigue tendra. 


Ja podrem gaudir del plat o posar-lo a la carmanyola per a dinar l’endemà.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada