Un plat de festa que podeu fer en gran quantitat per a tota la família.
Ingredients:
2 cues de rap
2 carxofes
6 cebetes
8-10 espàrrecs verds
200g cloïsses
1C mostassa antiga
1C midó de blat
Oli d’auliva
Sal
Pebre negre
Preparació:
Posem un xorro d’oli a la cassola i marquem les cues de rap.
Netegem les carxofes i les tallem a galls. Pelem les cebetes i els tallem
per la mitat.
Netegem los espàrrecs i los tallem a trossets.
Retirem les coes de rap i a la mateixa cassola saltegem les carxofes, les
cebetes i los espàrrecs. Salpebrarem.
Les cloïsses les courem al vapor a un casso. Així si tenen una mica de sorra
evitarem que ens vaigue al plat. Un cop cuites, si estan bé, colarem lo caldo i
lo reservarem, també les cloïsses.
Afegirem la mostassa antiga a les verdures i saltejarem un parell de minuts.
Afegirem un got d’aigua, lo caldo de les cloïsses i les coes de rap. Courem a foc lent durant 10 minuts.
A continuació, desfarem lo midó de blat en un gotet d’aigua i l’afegirem a la cassola per espessir la salsa. Courem uns 15 minuts més. Seguidament hi posarem les cloïsses i courem 5 minuts més.
Servirem lo plat acabat de fer. Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada