17/2/25

Rap en salsa de mostassa, carxofes i espàrrecs

 

Un plat de festa que podeu fer en gran quantitat per a tota la família.

Ingredients:

2 cues de rap

2 carxofes

6 cebetes

8-10 espàrrecs verds

200g cloïsses

1C mostassa antiga

1C midó de blat

Oli d’auliva

Sal

Pebre negre

 

Preparació:

Posem un xorro d’oli a la cassola i marquem les cues de rap.

Netegem les carxofes i les tallem a galls. Pelem les cebetes i els tallem per la mitat.

Netegem los espàrrecs i los tallem a trossets.

Retirem les coes de rap i a la mateixa cassola saltegem les carxofes, les cebetes i los espàrrecs. Salpebrarem.

Les cloïsses les courem al vapor a un casso. Així si tenen una mica de sorra evitarem que ens vaigue al plat. Un cop cuites, si estan bé, colarem lo caldo i lo reservarem, també les cloïsses.

Afegirem la mostassa antiga a les verdures i saltejarem un parell de minuts. 


Afegirem un got d’aigua, lo caldo de les cloïsses i les coes de rap. Courem a foc lent durant 10 minuts.


A continuació, desfarem lo midó de blat en un gotet d’aigua i l’afegirem a la cassola per espessir la salsa. Courem uns 15 minuts més. Seguidament hi posarem les cloïsses i courem 5 minuts més.

Servirem lo plat acabat de fer. Bon profit!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada