Aquesta pot ser una recepta d’aprofitament que segur que repetireu a casa vostra .
Teniu dues
opcions, fer-la amb calçots que vos haiguen sobrat d’una calçotada o amb calçots
que tingueu a casa.
Ingredients:
1 manoll de calçots
Salsa de calçots
Formatge de cabra
Preparació:
Netegeu los calçots i los posarem a una llanda de forn. Los courem al forn
a 200º durant 30 minuts. Quan estaran cuits, los pelarem i posarem a una safata
de vidre.
Si teniu calçots que vos van sobrar d’una calçotada, només caldrà que los
peleu i poseu a una safata de vidre.
Repartirem salsa de calçots al gust sobre la part més tendra dels calçots i
damunt desfarem lo formatge de cabra. Ho courem al forn a 180º fins que veigueu
que lo formatge s’estigue desfent.
Ho traurem i mos ho minjarem acabat de fer. Si vos agrada ja me contareu!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada