12/2/25

Calçots en salsa i formatge de cabra

 

Aquesta pot ser una recepta d’aprofitament que segur que repetireu a casa vostra .

Teniu dues opcions, fer-la amb calçots que vos haiguen sobrat d’una calçotada o amb calçots que tingueu a casa.

Ingredients:

1 manoll de calçots

Salsa de calçots

Formatge de cabra

 

Preparació:

Netegeu los calçots i los posarem a una llanda de forn. Los courem al forn a 200º durant 30 minuts. Quan estaran cuits, los pelarem i posarem a una safata de vidre.

Si teniu calçots que vos van sobrar d’una calçotada, només caldrà que los peleu i poseu a una safata de vidre.

Repartirem salsa de calçots al gust sobre la part més tendra dels calçots i damunt desfarem lo formatge de cabra. Ho courem al forn a 180º fins que veigueu que lo formatge s’estigue desfent.

Ho traurem i mos ho minjarem acabat de fer. Si vos agrada ja me contareu!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada