1 ceba
2
asbargínyies grans
1c pasta de
gingebre i all
Pinyons
2 fulls
massa philo
Sal
Pebre
Oli
Cúrcuma
Sèsam
Preparació:
Pelem,
rentem i tallem la ceba a trossets. La posem a sofregir en un xorret d’oli a la
paella juntament en la pasta d’all i gingebre.
Rentem i
tallem les asbargínyies a quadradets i les afegim al sofregit.
Especiem i
afegim los pinyons mentre cabem de fer lo sofregit.
Tallem la
massa philo a tires, posem una cullerada del sofregit al mig i enrotllem.
Ho anem
posant a una llanda de forn en paper vegetal per a que no s’apeguen. Quan
tinguem los rotllets, los untem en oli i los hi tirem sèsam per damunt.
Enfornem
fins que estiguin una mica doradets, traiem i servim.
Són bons
acabats de fer o també gelats.
Me l'apunto, ha d'estar bonissim!!
ResponEliminaVeus el que et deia!!!! Ho trobo fantàstic!!!!! Han de ser MOLT bons! :)
ResponEliminaContenta d'haver-te descobert!!
Encantada de que t'agrade! :)
Elimina