Ja sabeu que la cuina asiàtica hem té el cor (i el paladar) robat, i la de la Índia és una de les que més m’agrada (dec ser una de les poques persones que guanyà pes en visitar lo país). Avui la recepta és ben senzilla i segur que vos agradarà donar-li un toc diferent a l’asbargínyia escalivada que fem a casa.
Ingredients:
3 asbargínyies
1 ceba
2 tomaques
1c cilantre en pols
½ c cúrcuma en pols
1c garam masala
½ c comí
Oli d’auliva
Sal
Arròs basmati
Cardamono
Preparació:
Escalivem les asbargínyies. Una vegada gelades, les pelem i fem la
carn a tires. Reservem.
Pelem i trinxem la ceba.
Posem un xorro d’oli a la cassola i afegim lo comí, quan les
llavoretes comencen a petar afegim la ceba i la pasta de gingebre i all. Sofregim
poc a poc.
Netegem i tallem les tomaques a daus.
Afegim la resta d’espècies i la tomaca. Continuem sofregint fins que veiguem que l’oli es comença a separar del masala.
Mentrestant coem una mica d’arròs basmati en 3 baines de cardamono per a que li done una mica de fragància.
Afegim l’asbargínyia al sofregit i coem uns 8 minuts a foc mitjà.
Servim acompanyat de l’arròs.
Aquesta recepta l’he adaptat del llibre: Cocina india para occidentales, de Anand Singh Negi.
Altres receptes de llibre al blog:
Andhra capsicum masala (primentons en cacaus i coco)
Hara bhara kebab (medallons de pataca i verdures)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada