Aquesta pasta és tradicional de la cuina Índia, encara que
altres cultures també ho utilitzen. Servix per a preparar currys, sopes,
guisats, saltejats, fideus... allò que vulgueu.
Ingredients:
Alls
Gingebre
Oli*
Preparació:
Utilitzarem
los ingredients a proporció del 50%.
Pelarem lo
gingebre i pelarem los alls. Ho posarem ala trituradora i ho triturarem.
Ho podem
utilitzar al moment per a preparar lo plat que vulguem. Però si ne volem fer
una mica més per a guardar-ho a la nevera, jo sempre li poso una capa d’oli per
a que se conserve. També hi ha gent que li posa un xorret d'aigua per aconseguir una textura més pastosa. Això al vostre gust.
Sinó una
altra alternativa es congelar-ho en petites porcions. Però recordeu que sempre
conservarà millor les seues propietats si ho consumim al moment.
Aquí teniu
tres receptes de l’historial on utilitzo aquesta pasta. per a que veigueu que
no tot són currys! ;)
Cristina, acabo de descobrir el teu bloc i ja he vist unes quantes coses que no coneixia i que m'han cridat l'atenció :) La primera aquesta pasta de gingebre, que trobo molt original, i que estudiaré a fons les receptes que acompanyen la pasta perquè no acabo de saber com ho utilitzes: m'han deixat ben intrigada!!
ResponEliminaUna abraçada.
Em quedo per aquí ☺