Avui tenim
un plat de la Índia tret d’un llibre que me vaig comprar fa uns quants anys: Cocina india para occidentales.
És un
llibre molt ben estructurant i en moltes receptes. Ja n’he fet unes quantes, no
sempre seguint al peu de la lletra, però si adaptant com esta que tenim a
continuació.
I és que mai
me’n cansaria del minjar de la Índia! :)
Ingredients:
6 primentons
verds
50g sèsam
50g cacaus
50g coco
ratllat
1 c xile en
pols
3 c de
cilantre en gra
1 c de
llavors de mostassa
½ tassa d’aigua
calenta
Oli
Sal
Preparació:
Torrem a una
paella lo cilantre,lo xile, lo sèsam, los cacaus i lo coco. Quan estigue doradet, ho
triturem tot.
Posem oli a
al paella i saltegem les llavors de mostassa, a continuació afegim lo que hem
triturat i ho cuinem fins que l’oli se separe del masala.
Rentem i
tallem los primentons al gust. Ho afegim a la paella, salem i coem uns 3
minuts.
Afegim l’aigua
calenta i dixem coure fins reduir.
Servim
calent acompanyat d’una mica de naan per a menjar.
Molt original i diferent Cristina! Una abracada!
ResponEliminaLes receptes que m'agraden