Una recepta sense gluten fresqueta per a l’estiu.
Ingredients:
1 paquet
pasta per a lasanya sense gluten
2 tomaques
pera
2
pastanagues
1 ceba
tendra
Brots (del
que més vos agrade, aufals, ceba, brocoli, rave..)
1 tassa
aulives sense pinyols
2 ous
4C maionesa
Cherries
Sal
Pebre
Preparació:
Bullim los
ous i dixem gelar.
Bullim la
pasta seguint els instruccions els fabricant. Una vegada cuita la posem damunt
de draps de cuina per a traure l’excés d’aigua.
Tallem les làmines per la mitat a mida de canaló (també los podríeu fer ben grossos utilitzant tota la làmina, al vostre gust).
Netegem les
tomaques i les tallem a daus.
Tallem les
aulives a rodanxes.
Pelem la ceba i les pastanagues. Trinxem la ceba i ratllem els pastanagues.
Pelem los
ous i los tallem a daus.
Ho posem tot a un bol, salpebrem i barregem bé.
Afegim la
maionesa i acabem de barrejar bé.
Farcim los canalons i los hi donem la forma.
Los anem posat a una llanda o safata per a servir. Jo he posat un xorret d'oli i una mica de ruca a la base.
Guardem a la nevera un mínim de 1 hora i decorem en cherries, aulives, brots... per a servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada