22/8/22

Canalons gelats

 

Una recepta sense gluten fresqueta per a l’estiu.

Ingredients:

1 paquet pasta per a lasanya sense gluten

2 tomaques pera

2 pastanagues

1 ceba tendra

Brots (del que més vos agrade, aufals, ceba, brocoli, rave..)

1 tassa aulives sense pinyols

2 ous

4C maionesa

Cherries

Sal

Pebre

 

Preparació:

Bullim los ous i dixem gelar.

Bullim la pasta seguint els instruccions els fabricant. Una vegada cuita la posem damunt de draps de cuina per a traure l’excés d’aigua.


Tallem les làmines per la mitat a mida de canaló (també los podríeu fer ben grossos utilitzant tota la làmina, al vostre gust).

Netegem les tomaques i les tallem a daus.

Tallem les aulives a rodanxes.

Pelem la ceba i les pastanagues. Trinxem la ceba i ratllem els pastanagues.

Pelem los ous i los tallem a daus.

Ho posem tot a un bol, salpebrem i barregem bé. 

Afegim la maionesa i acabem de barrejar bé.

Farcim los canalons i los hi donem la forma.

Los anem posat a una llanda o safata per a servir. Jo he posat un xorret d'oli i una mica de ruca a la base.

Guardem a la nevera un mínim de 1 hora i decorem en cherries, aulives, brots... per a servir.

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada