Si voleu fer unes tapetes en un toc diferent i esteu a Vinaròs o a la vora, este és lo vostre bar.
A La carabassa bar, tenen moltes opcions de tapes que vos ensenyaran en una
pissarra. A més a més d’un menú degustació i menú migdia.
Vos va costar decidir entre tant per a triar i al final vam
acabar provant:
Raviolis farcits de formatge trufat. Delicats, suaus i bons.
Un ceviche de llangostins de Vinaròs.
La seua sépia en tempura negra.
I un tataki de tonyina.
Per postres vam provar lo gelat de mango que los fa la
geladeria Milano (vegà i sense gluten!).
Si porteu xiquets, també tenen opcions per a ells com estos ”nuggets” (pollastre arrebossat) casolans en pataques.
Tot producte de la zona i plats d’elaboració pròpia.
Vos recomano trucar abans per reservar si heu d’anar perquè
sempre sol estar ple.
I si ja lo coneixeu, què recomaneu provar? Perquè natros
repetim segur!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada