29/1/15

Hara bhara kebab *Índia



Avui la recepta és del llibre Cocina india para occidentales. Sempre hi ha lloc per a una recepta d'aquest país! ;)



Ingredients:

3 pataques

1 tassa de pèsols

100g espinacs

1c chile mòlt

½ c gingebre picat

1c chole masala

1c comí mòlt

Cilantre fresc

Oli

Sal



Preparació:

Pelem, rentem i tallem les pataques i les posem a bullir.

Bullim los pèsols.

Rentem bé los espinacs, los fem a trossets i los saltegem en una mica d’oli.



Posem un xorret d’oli a la paella i dorem bé les espècies.



Aixafem la pataca i la posem a un bol. Ho barregem bé en los espinacs, los pèsols, lo cilantre i les espècies.



En la mà li donem la forma i mida desitjada. Posem un xorro a la paella i los anem dorant.



Són boníssim com a entrant, i de un dia per a l’altre encara estan més bons.



1 comentari:

  1. Molt originals, aquests hara bhara! I semblen prou fàcils de fer!

    ResponElimina