Avui la recepta és del llibre Cocina india para occidentales. Sempre hi ha lloc per a una recepta d'aquest país! ;)
Ingredients:
3 pataques
1 tassa de
pèsols
100g
espinacs
1c chile mòlt
½ c gingebre picat
1c chole
masala
1c comí mòlt
Cilantre fresc
Oli
Sal
Preparació:
Pelem,
rentem i tallem les pataques i les posem a bullir.
Bullim los
pèsols.
Rentem bé
los espinacs, los fem a trossets i los saltegem en una mica d’oli.
Posem un
xorret d’oli a la paella i dorem bé les espècies.
Aixafem la
pataca i la posem a un bol. Ho barregem bé en los espinacs, los pèsols, lo cilantre i les
espècies.
En la mà li
donem la forma i mida desitjada. Posem un xorro a la paella i los anem dorant.
Són boníssim
com a entrant, i de un dia per a l’altre encara estan més bons.
Molt originals, aquests hara bhara! I semblen prou fàcils de fer!
ResponElimina