Avui una recepta d'Arguiñano!
Ingredients:
2 lloms d’abadejo
400g de pasta
1 ceba tendra
2 primentons
verds
15 dents d’all
1 pesteta
Petxines
Oli
Sal
Pebre
Preparació:
Tindrem l’abadejo
desalant-se des del dia ans. L’escorrem i reservem.
Pelem i sofregim
10 alls en abundant oli. Los traiem i reservem. Al mateix oli, sofregim
l’abadejo 3 o 4 minuts i lo traiem.
Retirem l’oli del
foc i lo dixem templar. Quan estigue templat, lo tornem a tirar a la paella i
anem remenant fins aconseguir la salsa pil pil.
Obrim les
petxines al vapor i després les traiem de la closca. Reservem.
Bullim la pasta. Aquesta vegada he escollit tallarines, però podeu triar la que més vos agrade.
Pelem, rentem i
tallem los alls i la ceba a trossets menuts i lo primentó. Los sofregim i
salpebrem.
Afegim la pesteta i les petxines.
Barregem lo
sofregit, en l’abadejo desmollat, la pasta i ho reguem amb la salsa. Servim al
moment.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada