24/1/13

Pasta en abadejo al pil pil


Avui una recepta d'Arguiñano!


 
Ingredients:

2 lloms d’abadejo
400g de pasta
1 ceba tendra
2 primentons verds
15 dents d’all
1 pesteta
Petxines
Oli
Sal
Pebre

Preparació:

Tindrem l’abadejo desalant-se des del dia ans. L’escorrem i reservem.

Pelem i sofregim 10 alls en abundant oli. Los traiem i reservem. Al mateix oli, sofregim l’abadejo 3 o 4 minuts i lo traiem.



Retirem l’oli del foc i lo dixem templar. Quan estigue templat, lo tornem a tirar a la paella i anem remenant fins aconseguir la salsa pil pil.

Obrim les petxines al vapor i després les traiem de la closca. Reservem.

Bullim la pasta. Aquesta vegada he escollit tallarines, però podeu triar la que més vos agrade.

Pelem, rentem i tallem los alls i la ceba a trossets menuts i lo primentó. Los sofregim i salpebrem. 



Afegim la pesteta i les petxines.

Barregem lo sofregit, en l’abadejo desmollat, la pasta i ho reguem amb la salsa. Servim al moment.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada