5/7/18

Pasta frittata *Itàlia


La proposta de Cooking The Chef del mes ve de la mà de Gennaro Contaldo, un cuiner italià amb molta força. Fa ja uns quants anys el seguia quan amb el seu company Antonio Carluccio quan feien la sèrie Two Greedy Italians per la BBC. Una llàstima que Antonio ja no està entre nosaltres perquè ells dos formaven un tàndem espectacular.



La recepta d’avui és una recepta senzilla i d’aprofitament. Aquí podeu trobar lo vídeo explicatiu i si mireu el seu canal voreu com de receptes per a provar no von faltaran.

Ingredients:
Espaguetis integrals d’espelta (o qualsevol pasta que vos haigue sobrat i tingueu per la nevera)
3 ous
Cherries
Mozzarella (jo he utilitzat una tipus de vegana)
Parmesà
Sal
Pebre
Oli
Aufàpiga

Preparació:
Batem los ous i afegim los espaguetis, salpebrem i una mica de parmesà.


Posem un xorro d’oli a la paella i ho coem per un costat. La paella que utilitzeu ha de tenir lo mànec de metall o bé ser de les que lo tenen desmuntable per a poder-la posar després al forn.


Una vegada cuita i doradeta li pegem la volta.


Al damunt li posem la mozzarella. Jo he utilitzat aquesta vegana però si no teniu problemes amb los làctics, millor una bona mozzarella de búfala.


Rentem bé les cherries i les tallem per la mitat. Les posem al damunt i ho posem al forn mitjà una bona estona per a que s’acabe de quallar i quede cuita.


Quan la traiem la servim en la mateixa paella, ratllem una mica més de parmesà per damunt i li posem unes fulletes d’aufàpiga.





4 comentaris:

  1. es la primera vegada que veig la pasta frittata, quin descobriment!! a casa els encantara segur...me l'emporto per fer-la, ha de ser boníssima!!
    petonets, enhorabona!

    ResponElimina
  2. Si ya de por sí esa pasta convertida en frittata está diciendo cómeme, ni te cuento con el remate final que lleva por encima. Se está haciendo la boca agua!!

    Besos,

    ResponElimina
  3. En este reto voy a repetir mil veces que me encantan todas las recetassssssss

    ResponElimina
  4. Una receta muy apetecible y sencilla. Me ha encantado.
    Besos y buen fin de semana

    ResponElimina