És inici de
mes i tornem amb Cooking de Chef. Aquesta vegada estem fent un passeig per la
història d ela gastronomia i en comptes de fixar-mos amb un xef, escollim una
recepta de la època proposada, així que anem a provar un plat de la cuina
sefardí.
Ingredients:
2
asbargínyies grosses
1 ceba roja
2 dents
d’all
200g
formatge de cabra curat
300g tomaca
en conserva
3 ous
Sal
Oli d’auliva
Pebre negre
Barreja
herbes seques (romer, orenga, herbassana i julivert)
Preparació:
Netegem bé les asbargínyies i les tallem a rodanxes.
Les posem a
una llanda de forn en sal, oli i pebre i les coem al forn a uns 150º.
Pelem i trinxem la ceba i també l’afegim al sofregit.
Tallem a trossets la tomaca en conserva i l’afegim al sofregit.
Quan haigue reduït afegim los ous i la mitat del formatge ratllat. Remenem bé per a que se cogue i lo formatge desfaci i apaguem lo foc.
Muntem en cassoletes individuals les asbargínyies en la salsa i ratllem una mica de formatge al damunt.
Ho gratinem i servim acabat de fer.
Jo he optat per fer-ho individual, però ho podeu fer en un motlle més gran tipus pastís o bé servir les asbargínyies amb la salsa com acompanyament.
¡¡Que buena pinta!!!
ResponEliminaUna manera fantàstica de menjar verdura, deuen ser boníssimes!
ResponEliminaun petó!
Te una pinta estupenda, i un dels meus ingredients favorits. Tinc que provar-ho. Gràcies!
ResponEliminaSegur que está molt bo :) Ptns.
ResponEliminaMolt bo, m'agrada molt!
ResponEliminaPetons