Aquest mes vos porto un llibre amb receptes fàcils i lleugeres per a preparar-mos pals dies que venen. Cocina ligera de Anne Wilson. Un llibre xicotet i pràctic.
Ans de la
recepta que vos proposo, aquí teniu totes les que s’han animat a preparar:
Vanessa mos ha fet un Cus-cus amb verdures que ha preparat pals xics de casa.
Paula aquest
mes s’ha animat en dues receptes. La primera, una Sopa de pèsols que segur que
està boníssima i és una bona manera de fer minjar perols a tots aquells que no
los agrada la seva textura.
La segona,
una Ratatouille per acompanyar tota varietat de plats durant la setmana.
I aquí teniu la recepta de polenta:
Ingredients:
1 primentó
roig
1 primentó
verd
1 primentó
groc
4 tasses de
caldo de verdura
1 tassa de
polenta
4 tomaques
pera
Sal
Oli d’auliva
Preparació:
Netegem bé
los primentons i los tallem a tires. A una paella tirem un xorret d’oli i
saltegem. Salem al gust.
A una altra paella o cassola, coem la polenta en lo caldo de verdura, quan veiguem que s’aspessix la posem a una safata de vidre per tal de donar-li la forma i la dixem gelar.
Netegem i
tallem els tomaques a rodanxes.
Quan la polenta estigue gelada, la tallarem a quadradets i al desemmotllarem. Llavors la passarem per la planxa per a dorar-la una miqueta.
Servirem la polenta en els rodanxes de tomaca i pimentó al damunt.
És un plat que podeu preparar amb antelació, servir acabat de fer calentet, a temperatura ambient o bé fresquet. Ideal per a la carmanyola.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada