7/12/20

Un llibre, una recepta (36). Polenta amb primentó

 

Aquest mes vos porto un llibre amb receptes fàcils i lleugeres per a preparar-mos pals dies que venen. Cocina ligera de Anne Wilson. Un llibre xicotet i pràctic.


Ans de la recepta que vos proposo, aquí teniu totes les que s’han animat a preparar:

Vanessa mos ha fet un Cus-cus amb verdures que ha preparat pals xics de casa.

Paula aquest mes s’ha animat en dues receptes. La primera, una Sopa de pèsols que segur que està boníssima i és una bona manera de fer minjar perols a tots aquells que no los agrada la seva textura.


La segona, una Ratatouille per acompanyar tota varietat de plats durant la setmana.


Imma ha fet un Risotto de carabassó i primentó molt bó!



I aquí teniu la recepta de polenta:

Ingredients:

1 primentó roig

1 primentó verd

1 primentó groc

4 tasses de caldo de verdura

1 tassa de polenta

4 tomaques pera

Sal

Oli d’auliva

 

Preparació:

Netegem bé los primentons i los tallem a tires. A una paella tirem un xorret d’oli i saltegem. Salem al gust.


A una altra paella o cassola, coem la polenta en lo caldo de verdura, quan veiguem que s’aspessix la posem a una safata de vidre per tal de donar-li la forma i la dixem gelar.



Netegem i tallem els tomaques a rodanxes.


Quan la polenta estigue gelada, la tallarem a quadradets i al desemmotllarem. Llavors la passarem per la planxa per a dorar-la una miqueta.

Servirem la polenta en els rodanxes de tomaca i pimentó al damunt.


És un plat que podeu preparar amb antelació, servir acabat de fer calentet, a temperatura ambient o bé fresquet. Ideal per a la carmanyola.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada