12/12/20

Arbres de Nadal amb crema d’alvocat i de piquillo

 


Una recepta per a preparar durant les vacances en los menuts de casa.

 

Ingredients:

Pa de motlle

Bastonets salats

Aulives negres

Panís

Piquillos en conserva

*Podeu canviar los ingredients per allò que més vos agrade per a decorar.

Per a la crema de piquillos:

Piquillos en conserva

Anous

1 dents d’all (opcional)

Sal

Per a la crema d’alvocat:

2 alvocats madurs

Sal

Cilantre (opcional)

*També podeu fer aquest Guacamole amb pèsols

 

Preparació:

La crema de piquillos i alvocat ho podeu preparar en antelació i reservar a la nevera fins al moment d’utilitzar.

Per fer la crema de piquillos, los escorrerem bé i triturarem amb la resta d’ingredients. No poso quantitats perquè ho vaig fer a ull. Depenent de l’espessa que vulgueu que vos quede la crema afegiu més o menys anous.

Per a fer la crema d’alvocat, com que ho hem d’untar, ho pelarem i fins obtenir una crema ben untuosa.

Tallarem los piquillos per a decorar a tires i les aulives negres a rodanxes.


Trencarem los bastonets per la mitat si veieu que són molt grans (jo no ne veig trobar de xicotets).

Posarem les llesques de pa de motlle de dos en dos i les tallarem a triangles menuts (mida canapè).


Untarem la cap de dins amb la crema de piquillo, posarem un bastonet a mode de tronc i l’altra llesca damunt. Ho untarem amb la crema d’alvocat. 



Després decorarem al gust com si fossen arbres de Nadal.


Passareu un ratet entretingut i segur que los més menuts de casa disfruten a la cuina i després minjant. Ja me contareu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada