Una recepta
per a preparar durant les vacances en los menuts de casa.
Ingredients:
Pa de motlle
Bastonets
salats
Aulives
negres
Panís
Piquillos en
conserva
*Podeu
canviar los ingredients per allò que més vos agrade per a decorar.
Per a la crema de piquillos:
Piquillos en
conserva
Anous
1 dents
d’all (opcional)
Sal
Per a la crema d’alvocat:
2 alvocats
madurs
Sal
Cilantre
(opcional)
*També podeu
fer aquest Guacamole amb pèsols
Preparació:
La crema de
piquillos i alvocat ho podeu preparar en antelació i reservar a la nevera fins
al moment d’utilitzar.
Per fer la
crema de piquillos, los escorrerem bé i triturarem amb la resta d’ingredients.
No poso quantitats perquè ho vaig fer a ull. Depenent de l’espessa que vulgueu
que vos quede la crema afegiu més o menys anous.
Per a fer la
crema d’alvocat, com que ho hem d’untar, ho pelarem i fins obtenir una crema
ben untuosa.
Tallarem los
piquillos per a decorar a tires i les aulives negres a rodanxes.
Posarem les
llesques de pa de motlle de dos en dos i les tallarem a triangles menuts (mida
canapè).
Untarem la cap de dins amb la crema de piquillo, posarem un bastonet a mode de tronc i l’altra llesca damunt. Ho untarem amb la crema d’alvocat.
Després decorarem al gust com
si fossen arbres de Nadal.
Passareu un ratet entretingut i segur que los més menuts de casa disfruten a la cuina i després minjant. Ja me contareu!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada